Nektek milyen volt a 18. szülinapotok?
Figyelt kérdés
2014. jún. 24. 13:52
11/26 anonim válasza:
Mint minden születésnapom, ahogy szeretem: szűk családi kör, étterem, cukrászda, beszélgetés, nagy séta...
12/26 anonim válasza:
Nem volt semmi különös, felköszöntöttek otthon is meg kaptam egy-két hívást/sms-t. Szerettem volna megünnepelni rendesen, bulizni vagy csinálni valami szokatlant, de nem volt rá módom... Sajnáltam, hogy így alakult.
13/26 anonim válasza:
Semmi extra. Nem szeretem megünnepelni, mert ugyan abban a hónapban, és ugyan azon a napon, és ugyan abban a napszakban születtem, mint a 14 évvel idősebb bátyám, aki 3 éves koromban meghalt.
14/26 anonim válasza:
Egyedül elmentem egy szórakozóhelyre, beittam, aztán hazamentem. Abszolút sz.r volt.
15/26 anonim válasza:
Egész nap takarítottam otthon. Semmi nem volt...
16/26 anonim válasza:
Étterembe ültem a legjobb barátnőmmel. Ennyinél többet nem is igényeltem. :)
17/26 anonim válasza:
Ugyanolyan volt, mint a 17-edik. Kis torta, szűk családi kör.
18/26 I.B.T. válasza:
Nem szoktam ünnepelni... Miért olyan különleges? Egy évvel öregebb vagy oszt cső.
19/26 anonim válasza:
úgyanolyan mint a többi... se torta, se pezsgő se senki...
20/26 anonim válasza:
Az enyém hétköznapra esett,délelőtt suli.Nem terveztem semmit.Délután meglepett a legjobb barátom,felköszöntött,ajándékokkal és megcsókolt :) Születésünk óta ismertük egymást,és aznap merte először ezt megtenni.Nem bántuk meg.Gyönyörű volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!