Nektek hogy esne/hogyan reagálnátok, ha a legjobb barátnőtök elfelejtené a szülinapotok?
szinte az egész napot vele töltöttem...és csak az járt a fejemben, hogy vajon felköszönt már végre?
félre ne értsetek...nem vágytam semmi ajándékra, csak egyölelésre és pár kedves szóra...igazán jól esett volna
ehelyett este 10kor közöltem vele, hogy már 22órája felköszönthetett volna...mire a szájához kapta a kezét és bevallotta, hogy elfelejtette...
volt már veletek ilyen? hogyan reagáltatok vagy mit tettetek? szóltatok egyáltalán, hogy héj, szülinapom van...?
Értehtő, hogy rosszul esik ez most neked, de szerintem emiatt ne haragudj rá, ha egyébként jól megvagytok. :) Mindenki hibázhat, szerintem eléggé szégyelhette magát, amikor szóltál neki. :) :) Elég büntetés az neki, hogy rosszul érezte magát, amiért feledékeny volt.
Velem konkrétan nem történt ilyen, csak hasonló..Viszont barátomat a legjobb barátai elfelejtették felköszönteni, pedig aznap találkozott velük. Ő nem szólt, hogy szülinapja van, viszont a barátai szerintem később sem jöttek rá, hogy elfelejtették felköszönteni..:D
Egyszer még 8.-ban elfelejtettem a legjobb barátnőm szülinapját. Épp aznap kirándultunk az osztállyal és csak a kirándulás végefelé esett le, amikor odamentek hozzá ketten is, hogy felköszöntsék. Aztán én is odamentem, és bocsánatot kértem, amiért kiment a fejemből, és felköszöntöttem. Másnap extra csokit kapott a hülyeségem miatt.. :D Szerintem kicsit bántotta, hogy kiment a fejemből, de persze nem mutatta.
Szerintem a te barátnőd is bánja, hogy elfelejtette, de hát nem lehet mindent észben tartani... :) Ne haragudj rá annyira.
16L
Szard le. Én fiú vagyok. De ne törődj az ilyenkkel. Tudom hogy a lányok és a fiúk agyi kapacitása különböző, más a gondolkodásunk. De én nem veszem a szívemre, nem nagyon izgat.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!