Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ki hogyan valasztana? 21L

Ki hogyan valasztana? 21L

Figyelt kérdés

Kozelgo szuletesnapom alkalmaval a szuleim lehetoseget adtak arra, hogy ajandekot valasztani magamnak, viszont nem tudom, melyiket valasszam?

Szoval van 2 konyv, amikkel mar regota szemezek, viszont van 2 ruha, amikkel szinten regota szemezek.

A helyzet az, hogy akozott kellene valasztanom, hogy vagy megkapom mindket ruhat, de akkor a konyveket nem, vagy csak az egyik ruhat, de akkor megkapom mindket konyvet.

2014. jún. 21. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy ruha két könyv.
2014. jún. 21. 09:40
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha csak hobbikönyv, nem tanuláshoz kell, akkor a ruhát, mivel nekem alig van pár ruhám. De ha neked van bőven, akkor vegyél köynvet
2014. jún. 21. 09:42
 3/11 anonim ***** válasza:
1 ruha, 1 könyv :)
2014. jún. 21. 09:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Hat ruham az eleg sok van, de valami oknal fogva gyujtom oket.

Ilyen regenyek, nem tanulashoz kellenek.

Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy veszek inkabb 3 konyvet, es a ruhakat majd kesobb veszem meg magamnak.

2014. jún. 21. 09:50
 5/11 anonim válasza:
Akkor el is vagyon döntve.
2014. jún. 21. 09:52
 6/11 anonim ***** válasza:
50%

A könyvet kiveheted könyvtárból, megnézheted, hogy teszveszen használtan olcsóbb e, vagy antikváriumban, esetleg e-könyvként lehet, hogy letölthető olcsóbban, körbekérdezel, hogy kinek van meg, kölcsönkéred.

A ruhát meg megveszed.

2014. jún. 21. 09:53
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem tudsz dönteni, bízd rájuk, hogy mit vesznek meg neked ezek közül! Akkor legalább valamilyen szinten meglepetés lesz az ajándék :)
2014. jún. 21. 10:00
 8/11 A kérdező kommentje:

Nincs meg antikvariumokban, mert ezek mind ilyen Voros Pottyos konyvek, es antikvariumokban csak regebbi konyveket talaltam.

Nem szeretem a netrol letolteni, mert annak mar nincs konyv formaja, es nem elvezetes belole olvasni. Plusz nagyon jol mutatnak a polcomon is. Olyan ketto az egyber, kellemes es hasznos is :D

2014. jún. 21. 10:24
 9/11 A kérdező kommentje:
Mivel pedig mindket varianst a netrol kellene megrendelni, ezert a dontes ram van bizva.
2014. jún. 21. 10:25
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Te tényleg egy 21 éves, felnőtt ember vagy?
2014. jún. 21. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!