Ki hogyan valasztana? 21L
Kozelgo szuletesnapom alkalmaval a szuleim lehetoseget adtak arra, hogy ajandekot valasztani magamnak, viszont nem tudom, melyiket valasszam?
Szoval van 2 konyv, amikkel mar regota szemezek, viszont van 2 ruha, amikkel szinten regota szemezek.
A helyzet az, hogy akozott kellene valasztanom, hogy vagy megkapom mindket ruhat, de akkor a konyveket nem, vagy csak az egyik ruhat, de akkor megkapom mindket konyvet.
Hat ruham az eleg sok van, de valami oknal fogva gyujtom oket.
Ilyen regenyek, nem tanulashoz kellenek.
Arra is gondoltam, hogy lehet, hogy veszek inkabb 3 konyvet, es a ruhakat majd kesobb veszem meg magamnak.
A könyvet kiveheted könyvtárból, megnézheted, hogy teszveszen használtan olcsóbb e, vagy antikváriumban, esetleg e-könyvként lehet, hogy letölthető olcsóbban, körbekérdezel, hogy kinek van meg, kölcsönkéred.
A ruhát meg megveszed.
Nincs meg antikvariumokban, mert ezek mind ilyen Voros Pottyos konyvek, es antikvariumokban csak regebbi konyveket talaltam.
Nem szeretem a netrol letolteni, mert annak mar nincs konyv formaja, es nem elvezetes belole olvasni. Plusz nagyon jol mutatnak a polcomon is. Olyan ketto az egyber, kellemes es hasznos is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!