Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Vajon ennek örülni fog a férjem?

Vajon ennek örülni fog a férjem?

Figyelt kérdés

Szülinapjára egy apa/ fia fotózással lepem meg(5 hónapos lesz a kisfiunk)

Szerintetek ez jó ötlet? Vagy készüljenek családi képek is?

2014. máj. 12. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem valami jó ötlet. Ezeknek a beállított, erőltetett képeknek az elkészítése általában nem túl jó ajándék. Menjetek el mind a hárma egy hétvégére wellnesselni, kirándulni. Vagy készíttess képet magadról és a fiatokról, kereteztesd be, annak örülni fog és nem erőltetsz rá programot.
2014. máj. 12. 18:05
 12/17 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Véleményem szerint burkoltan megkérdezheted a véleményét: mutathatnál neki elképzelésedhez hasonló fényképeket, aztán ha elmondja a véleményét, konkrétan rá tudsz kérdezni, hogy örülne-e neki.

2014. máj. 12. 18:15
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat,hát eléggé úgy tűnik,hogy ezzel a meglepivel mellényúltam

amúgy 1 órás a fotózás és nem műtermi,beállított kèpekről lenne szó

még van időm szerencsére mást is keresni,ami jó ajándék lesz

2014. máj. 12. 18:19
 14/17 anonim válasza:
Tudod, mit adnék én neki? Egy szexi képet magamról bekeretezve. Én ezt adom majd a férjemnek:)
2014. máj. 12. 18:34
 15/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Nekünk itt gőzünk sincs róla, mit szeretne a férjed, minek örülne. 10 év után neked kéne ismerni annyira, hogy szerinted fontos-e neki mondjuk egy ilyen fotózás. Én 4 év után pontosan tudom, hogy a párom herótot kap az efféle fotózásoktól, de elképzelhető, hogy a férjed a könnyekig meghatódna tőle.

2014. máj. 12. 18:35
 16/17 anonim válasza:
Ha 10 év után eljutsz oda, hogy nem tudsz személyes meglepivel előállni, akkor eljutottunk oda, amiről beszéltem...
2014. máj. 15. 08:44
 17/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!Megkérdezhetem,hova jutottunk szerinted?
2014. máj. 17. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!