Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Vajon ennek örülni fog a férjem?

Vajon ennek örülni fog a férjem?

Figyelt kérdés

Szülinapjára egy apa/ fia fotózással lepem meg(5 hónapos lesz a kisfiunk)

Szerintetek ez jó ötlet? Vagy készüljenek családi képek is?

2014. máj. 12. 17:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
77%
Bárkit hivhatsz a fotózásra csak az anyóst ne.
2014. máj. 12. 17:48
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered!

Az enyém nem szeret szerepelni még ilyen módon sem, így nem rajongana érte. Neki tökéletesen megfelelnek a "házi" fényképek is, hülyeségnek tartaná.

2014. máj. 12. 17:49
 3/17 anonim válasza:
100%
Esetleg csinálhatnál úgy is, mintha a férjed lenne a fontos azon a napon.
2014. máj. 12. 17:50
 4/17 anonim ***** válasza:
74%
Én nő vagyok ,de nem lennék oda az ötlettől annyira. Abból a pénzből inkább szerveznék valami közös programot, kikapcsolódnék a férjemmel, de ha mindenképp fotózást akarsz ,akkor családi kép mellett döntenék.
2014. máj. 12. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
89%
Lehet ha a férjemnek ilyen jutna az eszébe, örülnék neki. De jobban valami személyesnek, ami rólam szól, rólunk szól.
2014. máj. 12. 17:51
 6/17 A kérdező kommentje:
3. Válaszoló ne haragudj,de nem értem,hogy szerinted miért nem ő a fontos azon a napon?
2014. máj. 12. 17:53
 7/17 A kérdező kommentje:

Nehéz mindig új és új személyes meglepikkel előállni 10 év után

mondanátok kérlek párat ötletnek?

2014. máj. 12. 17:56
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként jó ötlet, nekem bejönne.
2014. máj. 12. 17:59
 9/17 anonim ***** válasza:
72%
KÖZÖS program a férjeddel mondjuk elég személyes.10 év után is el lehet menni étterembe, moziba,színházba,kávézni,kiránulni stb.
2014. máj. 12. 18:02
 10/17 anonim ***** válasza:
76%

Személyes ötletet mi honnan mondjunk? Te ismered a férjed, legalábbis elvileg.

Egyébként szerintem ez az ajándék elég erőltetett és béna. Fél napig ott erőlködni a fotósnál, míg 1 értelmes kép lesz és 3 napi photoshop munkával csinálnak belőle egy teljesen "mű" képet. Akkor már elmentek hármasban valami túrára/welnessezni/1-2 napos utazásra és csináltok normális képeket az élményekről. Gyerek is, apuka is jobban élvezné szerintem.

3-as pedig nyilván arra célzott, hogy lehet jól esne a férjednek, ha ő kapná a fontosabb szerepet. Legalább a születésnapján.

2014. máj. 12. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!