Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mivel tudnám emlékezetessé...

Mivel tudnám emlékezetessé tenni 40. születésnapomat?

Figyelt kérdés
Szeretném, ha más más lenne ez az ünnep, mint a többi volt. Valami jópofa dolog lenne jó, persze nem pl. messzire utazás, mert két gyermekünk van. Inkább, ami itthon, baráti körben megvalósítható.
2014. ápr. 10. 20:11
 1/9 A kérdező kommentje:

Különös, hogy erre az egyszerű kérdésre csak privátban érkezett válasz.

A nagyon édes: egy fiatalabb fiú kezdeményez ismeretséget a 40 éves hölggyel. Aranyossá teszi az ügyet, hogy a kérdést az ANYÓS, már mint én tettem fel szeretett menyemnek segítségül. Kérésére.

Vajon ha felteszem ugyanezt a kérdést közelgő 70. születésnapom kapcsán, lesz-e hasonló jelentkező? Kac, kac, kac. Mert nekem aztán jól jönne!!! Kac, kac.

A másik ötlet egy finom lakoma, az üzenő ízlése szerint, válogatott finomságokkal. Ez jó ötlet, de a nem jubileumi születésnapokon is meg szokott lenni!

Mindenkinek boldog születésnapot kívánok, bármikor lesz!

2014. ápr. 12. 14:25
 2/9 anonim válasza:
Ha az Anyós teszi fel a kérdést, szervezzen meglepetés partit. Ha saját maga akar valaki gondoskodni a felejthetetlen születésnapról... hát az érdekes. De én biztos kettesben lenék a párommal gyerekek és vendégek nélkül, pezsgővel,gyertyafénnyel,fényképekkel és meghitt estével.
2014. ápr. 13. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:
Nincs hozzá ötletem. Ezért kérem itt a segítséget.
2014. ápr. 14. 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
bakancslista
2014. ápr. 15. 22:17
 5/9 anonim válasza:
Vágjál lyukat a kádba!
2014. ápr. 15. 22:30
 6/9 A kérdező kommentje:

Mi a csuda a bakancslista? Vagy jobb, ha nem tudom?!

A kádon nálunk már van lyuk. Ott megy ki belőle a víz. Nálatok?

2014. ápr. 16. 11:21
 7/9 anonim ***** válasza:

a bakancslista az, amikor felírod egy lapra, hogty gyerekkorodtól kezdve mikre vágytál és végigmész a listán, nehogy kimaradjon aztán a végén az életedből

volt egy film is, aki amikor betöltötte a 30-at akkor kapott frászt, hogy egy nagycsomó álma még sehol nem teljesült és elkezdett felpörögni.

Nézd meg a filmet: A bakancslista

Jack Nicholson

2014. ápr. 17. 13:12
 8/9 anonim ***** válasza:
A bakancslista, nem a 30-as pasiról szól (annak nem tudom mi a címe)
2014. ápr. 17. 13:12
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez a bakancslista egy birka marhaság. Emberek megnézik a filmet, és utánozzák. És mi van a megvalósíthatatlan álmokkal? Meg az embereknek nincsenek is álmaik, csak másolják egymás álmait.
2016. júl. 16. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!