Mivel tudnám emlékezetessé tenni 40. születésnapomat?
Különös, hogy erre az egyszerű kérdésre csak privátban érkezett válasz.
A nagyon édes: egy fiatalabb fiú kezdeményez ismeretséget a 40 éves hölggyel. Aranyossá teszi az ügyet, hogy a kérdést az ANYÓS, már mint én tettem fel szeretett menyemnek segítségül. Kérésére.
Vajon ha felteszem ugyanezt a kérdést közelgő 70. születésnapom kapcsán, lesz-e hasonló jelentkező? Kac, kac, kac. Mert nekem aztán jól jönne!!! Kac, kac.
A másik ötlet egy finom lakoma, az üzenő ízlése szerint, válogatott finomságokkal. Ez jó ötlet, de a nem jubileumi születésnapokon is meg szokott lenni!
Mindenkinek boldog születésnapot kívánok, bármikor lesz!
Mi a csuda a bakancslista? Vagy jobb, ha nem tudom?!
A kádon nálunk már van lyuk. Ott megy ki belőle a víz. Nálatok?
a bakancslista az, amikor felírod egy lapra, hogty gyerekkorodtól kezdve mikre vágytál és végigmész a listán, nehogy kimaradjon aztán a végén az életedből
volt egy film is, aki amikor betöltötte a 30-at akkor kapott frászt, hogy egy nagycsomó álma még sehol nem teljesült és elkezdett felpörögni.
Nézd meg a filmet: A bakancslista
Jack Nicholson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!