Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérjek a 12. szülinapomra...

Mit kérjek a 12. szülinapomra lányként?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 13:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
ami kell neked!amire vagyol!
2014. ápr. 6. 14:04
 2/13 anonim válasza:
Olyan dolgokat amiket szeretsz!Én kaptam telefontokot,szilikonos telefonhátlapot(rózsaszín),ezüst karkötőt,fülbevalókat,ékszerdobozt,ruhákat,csokit,pénzt.
2014. ápr. 6. 20:59
 3/13 Saga1986 válasza:
0%
IPhone-t.
2014. ápr. 7. 04:38
 4/13 anonim válasza:
60%
Egy 12 éves lánynak annyi minden óhajtása lehet, főleg ha igazi csajszis vagy, ruhát, cipőt, ékszert, könyvet, táskát, hasznos is legyen szép is és a szívednek kedves.Az én lány unokám 11 és fél éves ő mindig tudja mit akar... Már elmúlt a szülinapja de épp most egy saját elképzelésű párnát szeretne és én a mama megvarrom neki.Imádja a bizsukat, a hajpántokat, a szép ruhákat, körömlakkot, szájfényt... csak pénz kérdés minden, meg egy kis ötlet.van neki telefonja is de nem nagyon szereti, még nem tudja kihasználni..de sokat tanul.
2014. ápr. 7. 14:37
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Pénzt, az a legjobb ajándék.
2014. ápr. 7. 15:46
 6/13 anonim ***** válasza:
A 12. szülinapomra (2 éve) xboxot kaptam, ha szereted a kinectet kérj azt, az nagyon jó aji. :D
2014. ápr. 12. 20:54
 7/13 anonim válasza:

mindened meg van nem is tudod minek örülnél? nem az ára a lényeg az ajándéknak, a kis unokám mindig nagyon örül könyvnek, legyen irodalom, nyelvkönyv, egy-egy szép ruhadarabnak, egy jó parfűmnek, ilyen kilánynak annyi mindent lehet ajándékozni, aminek örülhet, de ha már vágyad sincs, akkor nehéz

Örülj mindennek őszintén, bármilyen apróság is

2014. ápr. 13. 20:26
 8/13 anonim válasza:
Már jó dolgodba nem tudsz mit csinálni itt ez a tény. Más örűl ha véletlen szerűen meglepik valamivel, vagy a család eggyütt van, te meg jössz ezzel a baromsággal, nyílván hogy mindenki azt foga írni amit ő szeretne . Ez kb olyan mintha én megkérdezném hogy mi történne ha nem vennék levegőt ?!
2014. ápr. 14. 00:48
 9/13 Michail Mendoza válasza:
56%
Egy 11 és fél éves lánynak tényleg szüksége van körömlakkra meg szájfényre!Igy születnek a k.-k.A ló rugja ki a lábad alólad,ha még meg is veszed neki.
2014. ápr. 14. 11:24
 10/13 anonim válasza:
53%
hát sztem 12 évesen még ne ruhát, sminket, pláne ne iphone-t kérj.....az bőven elég lesz 5-6 év múlva.....én javasolnék biciklit, korit, esetleg, hogy írassanak be táncórára/röpire/rajz órára/bármire ami érdekel.....vagy ha egy elkényeztetett liba vagy műkörmökkel, kisminkelve széttett lábakkal ahogy mostanában a korosztályod szokta, akkor kérd meg őket, hogy imádkozzanak érted.
2014. ápr. 14. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!