Mit kérjek a 12. szülinapomra lányként?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 13:41
2/13 anonim válasza:
Olyan dolgokat amiket szeretsz!Én kaptam telefontokot,szilikonos telefonhátlapot(rózsaszín),ezüst karkötőt,fülbevalókat,ékszerdobozt,ruhákat,csokit,pénzt.
4/13 anonim válasza:
Egy 12 éves lánynak annyi minden óhajtása lehet, főleg ha igazi csajszis vagy, ruhát, cipőt, ékszert, könyvet, táskát, hasznos is legyen szép is és a szívednek kedves.Az én lány unokám 11 és fél éves ő mindig tudja mit akar... Már elmúlt a szülinapja de épp most egy saját elképzelésű párnát szeretne és én a mama megvarrom neki.Imádja a bizsukat, a hajpántokat, a szép ruhákat, körömlakkot, szájfényt... csak pénz kérdés minden, meg egy kis ötlet.van neki telefonja is de nem nagyon szereti, még nem tudja kihasználni..de sokat tanul.
6/13 anonim válasza:
A 12. szülinapomra (2 éve) xboxot kaptam, ha szereted a kinectet kérj azt, az nagyon jó aji. :D
7/13 anonim válasza:
mindened meg van nem is tudod minek örülnél? nem az ára a lényeg az ajándéknak, a kis unokám mindig nagyon örül könyvnek, legyen irodalom, nyelvkönyv, egy-egy szép ruhadarabnak, egy jó parfűmnek, ilyen kilánynak annyi mindent lehet ajándékozni, aminek örülhet, de ha már vágyad sincs, akkor nehéz
Örülj mindennek őszintén, bármilyen apróság is
8/13 anonim válasza:
Már jó dolgodba nem tudsz mit csinálni itt ez a tény. Más örűl ha véletlen szerűen meglepik valamivel, vagy a család eggyütt van, te meg jössz ezzel a baromsággal, nyílván hogy mindenki azt foga írni amit ő szeretne . Ez kb olyan mintha én megkérdezném hogy mi történne ha nem vennék levegőt ?!
9/13 Michail Mendoza válasza:
Egy 11 és fél éves lánynak tényleg szüksége van körömlakkra meg szájfényre!Igy születnek a k.-k.A ló rugja ki a lábad alólad,ha még meg is veszed neki.
10/13 anonim válasza:
hát sztem 12 évesen még ne ruhát, sminket, pláne ne iphone-t kérj.....az bőven elég lesz 5-6 év múlva.....én javasolnék biciklit, korit, esetleg, hogy írassanak be táncórára/röpire/rajz órára/bármire ami érdekel.....vagy ha egy elkényeztetett liba vagy műkörmökkel, kisminkelve széttett lábakkal ahogy mostanában a korosztályod szokta, akkor kérd meg őket, hogy imádkozzanak érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!