MESI0202 kérdése:
Mit kérjek a szülinapomra?
Figyelt kérdés
Most lesz hamarosan a 12. Szülinapom és nemtudom mit kérjek.
Nagyon szeretnék egy perselyt, de azt máskorra, de még steretem az állatokat az olvasást ékszereket stb... Szerintetek mit kérjek? Segítsetek légyszi.
2014. jan. 18. 21:12
1/11 anonim válasza:
Te szüli napod azt kérsz amit akarsz legyen onbizalmad h mit szeretnél
2/11 anonim válasza:
Kérjél egy életnagyságú kutya tortát.
3/11 A kérdező kommentje:
Sajnos olyan tortám nem lehetne. Amugy meg nagyon fogalmam sincs hogy mit kérjek.
2014. jan. 19. 10:26
4/11 anonim válasza:
Semmit?! Ha nincs szükséged semmire akkor semmit!!
5/11 SzilKa válasza:
Ha szeretsz olvasni, kérj könyvutalványt, amin majd veszel olyan könyveket, amilyenek megtetszenek.
6/11 anonim válasza:
szerintem kérj pénzt, és ha valami megtetszik, vagy valami nagyon kellene, akkor azt megveszed. :)
7/11 anonim válasza:
Nem írtad milyen értékben kérhetsz, így nehéz megmondani.
Én most 13 éves leszek, tavaly laptopot kaptam, idén pedig szoba átalakítást fogok kérni.
Kérhetsz, mozi/színház jegyet, könyvet/könyvutalványt, élményt (állatkert, cirkusz, kirándulás, síelés), ruhát, élszert, valami kisállatot (hörcsög, tengerimalac, teknős) parfümöt, kiegészítőket a szobádba.
8/11 A kérdező kommentje:
A laptop az nem jo mivel már kaptam egy laptopot régen meg a szoba újitás mivel azt kaptam karira
2014. jan. 20. 17:37
9/11 anonim válasza:
Tabltetet.:) Jópofa, elvagy vele, és ha megszeretnél valamit nézi gyors az interneten,akkor nem kell bekapcsolnod a géped,mert ott a tablet.:)
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket, válaszokat. Megvan mit kérek, pénzt és gitárt.
2014. jan. 24. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!