Mit kérjek az 50. szülinapomra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:01
2/24 anonim válasza:
Apukám kapott 5 liter unicumot. Örült neki nagyon :D
3/24 anonim válasza:
Nem értem ezeket a kérdéseket, vagy én vagyok nagyon lemaradva, de szerintem egy szülinapi ajándékot az ember nem kér. Hiszen azért ajándék, hogy meglepetés legyen. Nekem ez igy nem is lenne az.
4/24 anonim válasza:
Az ajándék definíciójában nincs benne az, hogy meglepetés, csak az, hogy mástól kapod, nem te veszed magadnak.
Mondjuk az a tuti, ha az ember kérhet is valamit és meglepetést is kap :)
5/24 anonim válasza:
Elnézést.
De most viccen kívül. Honnan a fenéből tudjam, te mit kérjél?
7/24 anonim válasza:
Egeszseget a tovabbi 50-hez es a csalad szeretetet!
9/24 anonim válasza:
bocs, nem írtad el, nem az 5. "szülinapod"?
Kérjél értelmes, nem kamu kérdéseket a dicső gyakori kérdések oldalra!
10/24 anonim válasza:
mi anyumat egy első osztályú görög étterembe vittük, imádja a kultúrát, az országot és az ételeket. kapott egy nagyon szép tortát, és a pincérekkel együtt énekeltük neki a Boldog szülinapot dalt :) nagyon meg volt hatódva, szerintem sokáig szép emlék lesz neki. :)
a párja pedig elvitte Velencébe romantikázni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!