Mit kérjek az 50. szülinapomra?
Figyelt kérdés
2013. okt. 23. 13:01
14/24 Macika46 válasza:
Szerintem azt kérd, hogy egészséges legyél még sok-sok évig és a családod is és szeretet, béke legyen körülötted.
Ajándék? Hát mondjuk kérj egy kocsit! Az már jó kis ajándék! :)
15/24 anonim válasza:
Wellnes hétvégét. Vagy egy kirándulást pl a mátrába
16/24 anonim válasza:
Sok-sok szeretetet! Semmi másra nem lesz szükséged az életben :) de erre nagyon!
17/24 anonim válasza:
egy fiatal bögyös-oboa virtuózt
18/24 A kérdező kommentje:
Utolsó: csak azért nem fog menni, mert süket vagyok, vak és normális az izlésem. Mellesleg nő vagyok és nem leszbikus.
Egyébként köszönöm kedves szavaid.
2013. okt. 26. 23:20
19/24 anonim válasza:
Kérj egy szép festményt azt sokáig nézegetheted ha egészséget is kértél mellé ::)) találsz a facebook-on egy hollosigaleria nevűt ott most sok akciós festmény van 900 ft-tól 150000 eft-ig. Én régen vettem és mai is örülök hogy megtaláltam az oldalukat. Boldog szülinapot!
20/24 anonim válasza:
Az 54-re egy bungee jumping ugrást kértem, az 55-ikre egy tandem ugrás lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!