Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Naponta 20 ilyen kérdés jön,...

Naponta 20 ilyen kérdés jön, de mit kérjek a 16 . szülinapomra?

Figyelt kérdés
Nincs semmire szükségem , van papagájom pc-m , ruháim , (könyvek nem kellenek :DD ) meg egy nagy szép szobám. Amikor megkérdezték a szüleim azt mondtam h egy puszit :D De ők valamit szeretnének venni, mit kérjek? Ti mit kérnétrk/mondanátok a helyemben? :D köszi! (Troll kommentekkel hanyagoljatok) 15f (igen a 16 szülinaponm még nem volt ezért irok 15-öt xD )
2013. okt. 7. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Zsebpénz emelés? :)

Vagy esetleg, ha szeretsz velük lenni, akkor, hogy menjetek el nyaralni. Több nem jut most az eszembe!

2013. okt. 7. 19:03
 2/5 anonim válasza:
hát...nem is tudom...talán kérhetnél PC játékokat, vagy cipőt, ruhákat..tudom hogy írtad de hát ha már azt akarják hogy kérj valamit innentől végülis azt kérsz amit akarsz..nézelődj az interneten..pl én most sakkórát kérek majd karácsonyra ha szeretsz sakkozni kérj azt.xd amúgy meg ha focizol kérj focilabdát..sok minden van..:) xD
2013. okt. 7. 19:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2013. okt. 7. 19:33
 4/5 intrepid ***** válasza:

Talán azt, hogy végre vigyenek ki, a betonos útra.

http://www.youtube.com/watch?v=iGrMMscTUcI

2013. okt. 7. 20:23
 5/5 anonim válasza:
én pl azt kértem tőlük, hogy menjünk el együtt kirándulni :)
2014. jan. 10. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!