Szerintetek ezek jó kívánságok a szülinapomra? (Szeptember 22,13 leszek, lány vagyok. ) többi lent!
Figyelt kérdés
Apuéktól kérnék:
- egy virágmintás magasszárú Nike cipôt
- egy vattacukros parfümöt
Mamától pénzt kapok és ezt vennék belôle:
- egy Jack Daniel's -es pólót
(Maradék pénzt meghagynám:D)
Anyuéktól kérnék:
- egy-két színes farmert (napsárga/eperpiros/azúrkék/bézs)
- valamilyen kapucnis pulcsit (pl.i love NYC stb)
Szerintetek ezek jó kívánságok?:) köszi elôre is!:))
Szerintetek ezek megfelelô kívánságok egy szülinapra
2013. szept. 15. 20:54
2/8 anonim válasza:
a piás pólót kihagynám és az i love nycs pulcsit is
3/8 anonim válasza:
Szerintem tökjó, reális összeghatáron belül válogattál és a szülők amúgy is imádják ha hasznosat kérsz (pl. ruhát). :) Meg persze ha ezeknek örülsz, akkor legyen. És Isten éltessen sokáig (előre is :) )!
4/8 anonim válasza:
Hát kicsit sok...
"Egy-két farmert" - tudod te, mennyibe kerül egy farmer is?
Persze, ha milliomosok vagytok, akkor miért is ne...
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek:))<3 nem vagyunk milliomosok,azért kapok apukámtól és anyukámtól külön-külön ajándékot,mert 4éve az anyukám nélkül élek.:'( mert 9 éves koromban elváltak.. és ígyis május óta nem találkoztam vele,mert 200 km-re lakik.:( és ahonnan mi szoktuk venni a ruhákat ott egy farmer 3000-4000 ft. :) de azért köszi a válaszokat.:)
2013. szept. 21. 18:39
6/8 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a szülinapom*-*! Már nagyon várom:)) <3
2013. szept. 21. 18:44
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne kérj semmit.
Legyen meglepetés amit adnak!
8/8 anonim válasza:
Jé egy napon születtem veled:D bár egy évvel korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!