Mit kérjek szülinapomra? 12 leszek és lány vagyok
Figyelt kérdés
Állatok kizárva2012. jan. 28. 09:28
1/11 anonim válasza:
hat attol fugg mi a hobbid tegyuk fel meg szeretsz babazni akkor kerj valami barbie babat ha mar kinotted azt a korszakot akkor kerjel valami vagany ruhat vagy valami hasznosat de hulye tarsasjatekokat meg ilyeneket ne kerj mert akkor csak a polcon fog porosodni eloveszed 1x 2x 1 evben
2/11 anonim válasza:
Szerintem ruhát lenne érdemes. Vagy a kedvenc magazinodra előfizetést vagy ilyeneket.
3/11 anonim válasza:
Mit szeretnél?
Mennyi pénze van annak aki vásárol?
Ezt a kettőt próbáld összehozni...
7/11 anonim válasza:
Társasjáték? Én unokatesóim mindig azt kérnek, és 20 éves fejjel alig várom, h mehessek hozzájuk játszani:D
8/11 anonim válasza:
CD-t, könyvet, füstölőt, rajzszenet, kalapot, táskát (nem FILA-t (: ), anatómia atlaszt, különleges teát, fekete 42es converse tornacipőt. aztán majd osztozunk (:
16/L
9/11 anonim válasza:
valami jó könyvet..ruhát... ha szereted a virágokat akkor a szobádba egy növényt
10/11 anonim válasza:
Hát az a legszebb, amikor magad sem tudod, mit akarsz.
Talán nincs is szükséged semmire.
Kérj meg mindenkit ne vegyenek semmit inkább adják oda a lét és egyszer rátalálsz arra, ami nélkül nem tudsz élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!