Nincs semmi ötletem hogy mit kérjek szülinapomra. Esetleg valamiket tudnátok mondani? 12/Lány
oksi. Akk sztem, soksok ruhát, amik MOST nem jók rád, hanem még egy kicsit nagyok, és divatokas, én is 12 vok, és nagyon gyorsan nőttem:S Valószínű teis fogsz, de nem lehet biztosra, olyan ruhá vegyél ami nyúlik, és észrevehetetlen hogyha nagy rád:))
Vagy ha ruhát nemakarsz, kérjél egy bulit, egyedül csk te és a barátaid:)
12 évesen ne kérj bulit, még ha a szüleid bele is mennek, hogy tizenéves gyerekek egyedül partizzanak, a haverjaid szülei nem biztos, és elég sokakat nem engednének el. xD Persze egy pizsiparti a csajokkal vagy valami lájtosabb buli szülői felügyelettel mehet.
Ruhát... hát te tudod, én annyira nem szerettem a korodban ruhát kapni, sose találták el a méretem és/vagy ízlésem. xD
Gondold végig, mire van szükséged, ha nem jut eszedbe ilyen, akkor igazából nincs is szükséged semmire. :D Kérj pénzt, aztán ha nagyobb összeget kapsz, jól tedd el (legalábbis a nagyobb részét, azért valamennyit elszórhatsz hülyeségekre), mert majd később hiányozni fog valami, és nem kell várnod hónapokat, hogy megkapd. :D
Barátnőktől meg, ha maguktól nem tudnák, kérj olyat, ami tényleg tetszene. :) Bizsukat, vagy akvarellceruzát, vagy kedvencedről naptárat, vagy ilyesmit.
Előző:persze nem egy olyan bulira gondoltam ....XD
Csk nem szerettem soh h ha ottvannak a szüleim...:)
kérj egy élményt. ne tárgyakban gondolkodj.
Kérd, hogy vigyenekel aquaparkba
www.annagora.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!