Mit kérjek a 13. szülinapomra?
Figyelt kérdés
#13.szülinap
2013. aug. 7. 21:07
2/7 anonim válasza:
Azt, amire szükséged van. Ha semmire sincs, apróságot, vagy pénzt, hogy később arra költsd, amire szeretnéd. Én általában pénzt kérek, ha kérdezik, hogy mit szeretnék, mert nem szeretem, ha ruhát vesznek, sosem találják el, mi tetszene. Másra meg nem szokott szükségem lenni. De most pl. előre megmondtam, hogy szülinapomra Bruno Mars koncertjegyet kérek. A szülinapom most lesz augusztusban, a koncert meg novemberben, de előre kérem a jegyet. Karácsonyra telefont kértem, ezt is megmondtam már egy ideje. Ha semmi ötletem nem lenne, vagy épp szuper telefonom lenne és nem lenne szükségem újra, akkor pénzt kérnék, amit vagy elraknék, vagy elköltenék olyan dolgokra, amik kellenek, de nem vetetném meg mással.
3/7 AeonFLUX válasza:
Egy kis észt, csak kár, hogy nem tudnak adni.
4/7 anonim válasza:
Én mondjam meg,hogy te mit szeretnél?Kérjél egy farmert,és add nekem!
5/7 anonim válasza:
ájfónt, xboxtot, pléjsztésönt, csokiszökőkutat,
belga kaviárt, barátot/barátnőt, kiskutyát/cicát,
kokaint, krekket, malrbórót(vagy amit te jobban szeretsz),
marihuánnát, sört, bort, pálinkát, 3 métteres elcéddétévét, kitömött grizzlimacit, análöklözőgépet, legót, giotint, kalasnyikovot.
vagy amit te szeretnél.
6/7 A kérdező kommentje:
AeonFLUX, lehet, hogy az iinkább neked kéne!
2014. ápr. 26. 21:37
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! :)
2014. ápr. 26. 21:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!