Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Velem van a baj, ha rosszul...

Velem van a baj, ha rosszul esik és itt bőgök, ha a családom teljesen elfelejtette a szülinapom?

Figyelt kérdés
Vagyis tudják, de annyit sem képesek idevetni, hogy "boldog szülinapot". Nem kéne nekem ajándék, csak pár szó vagy puszi. Testvérem megkérdezte hány éves vagyok ma, de azt már nem mondta hogy "boldog szülinapot".
2014. jan. 30. 17:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ilyenről még nem hallottam, de sütöttem neki tortát a szülinapjára + anyák napján mindig felköszöntöm, szerintem ez a nap van erre szánva.
2014. jan. 30. 19:45
 12/14 anonim ***** válasza:
2014. jan. 30. 20:18
 13/14 anonim válasza:

jogosan akadtál ki.ilyet...én is sírnék

am utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!

[link]

2014. jan. 31. 23:36
 14/14 anonim ***** válasza:

az enyém is sokszor elfelejtették, szerintem nem a világvége, de azért illene hogy legalább felköszöntsenek. Én inkább azokon az embereken tudnék röhögni akik a névnapjuk miatt akadnak ki. Én sosem tartok, azt se tudom mikor van, pedig két keresztnevem is van.

Boldog születésnapot! :)

2014. febr. 20. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!