Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » A barátom nemsokára tölti a...

A barátom nemsokára tölti a 21et és fogalmam sincs mit vegyek neki. Ötlet?

Figyelt kérdés
Elég régóta együtt vagyunk,ezért kiesik pl a polóra irás,képkeret,ezüst dolgok..van kedvenc focicsapata de azzal kapcsolatosan is készitettem már ajándékot neki.Kérlek segitsetek ha tudtok!!

2014. jan. 25. 15:49
 1/7 anonim válasza:

Esetleg főzhetnél neki egy komplett vacsorát (előétel, főétel, desszert), megcsinálnád saját kezüleg a kedvenc kajáit.

Vagy elmehetnétek közösen kirándulni pl Bécsbe.

Vagy ha szeret olvasni, akkor valamilyen könyvet.

Vagy rendelj neki külföldről valami olyasmit, amit itthon nem tud beszerezni.

Vagy vegyél hobbiboltban egy fadobozt, dekoráld ki, és majd tud benne tárolni valamit. Vagy köss neki sálat, lehet kapni olyan csomagot, amiben van útmutató is hozzá.

Vagy írj még pár dolgot a barátodról, és kitalálunk valamit! :)

2014. jan. 25. 16:02
 2/7 A kérdező kommentje:
Főzni főztem már neki,kirándulni sajnos nincs lehetőség,könyvet is kapott már tőlem,és sálat is vettem neki már.Szereti a focit,igazából ami sporthoz kötődik mindent.Hobby szinten focizik,egyetemista,ha valamit kitűz maga elé,mindig végrehajtja.Vicces,es bolond egy fiú,szeret szórakozni.Például egy olyan ivós játék nem lenne jó? mert nemhiszem,hogy valami nagyon személyeset szeretnék most neki venni,mivel mindjárt valentin nap s nemsokára az évfordulónk is,és akkorra majd veszek valamit ami kettőnkről szól.
2014. jan. 25. 16:43
 3/7 anonim válasza:
vegyél neki egy gumit...de nem hajgumira gondolok:D
2014. jan. 25. 17:21
 4/7 anonim válasza:

Mit szólnál, ha megbeszélnéd a haverjaival, szüleivel, hogy egy nagy meglepetéspartit csináltok, valami belvárosi étterembe, és kap valami egyedi tortát.

Vagy egy játékos szülinap, hogy szerveztek neki egy túrát a városban, ahol feladatokat kell teljesítenie, és csak akkor kap tortát/ajándékot.

Vagy este tűzijátékoztok a tiszteletére.

Vagy készítesz neki egy évről-évre fotóalbumot.

Vagy elraboljátok őt, és elviszitek a szülinapi partijára xD

Ha egyetemista vehetsz neki kávézó bérletet, vagy határidőnaplót.

Esetleg ha szereti a videójátékokat, akkor azt.

Vagy valami vicces 21 lettem pólot csináltatsz neki valami vicces szöveggel, meg egy mi történt abban az évben, amikor született képeslapot.

Vagy kérdezd meg a szüleit/barátait és vegyetek valami közös ajándékot!

2014. jan. 25. 17:42
 5/7 A kérdező kommentje:
17:21 vettem már neki vicces csomagolasú gumit :D
2014. jan. 25. 19:40
 6/7 A kérdező kommentje:
17:42 koszonom nagyon az ötleteket de a legtöbb azért nem megvalósithatoak mert ő egy másik városban egyetemezik és épp két vizsgája között ugrik haza kicsit hozzám.albumot is adtam már neki,és polot is.
2014. jan. 25. 19:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Egy ivós játék nem felelne meg?
2014. jan. 25. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!