Nemsokára végzek a sulival, de fogalmam sincs milyen munkát kellene keresnem? Mit tegyek?
Már van 1 okj-s szakmám, nyár elején megszerzem a 2.-at.
De nem tudom elképzelni, hogy milyen munka lenne ideális számomra. Sajnos a nyelvek nem nagyon mennek, pedig a szakmáimhoz jól jönne, de nem feltétlenül azokba szertnék elhelyezkedni. (még majd fejlesztem a nyelvtudásom)
A Vaterán árulok, abból egész jó bevételem van, de az nem bejelentett munka. Folyton ezen gondolkozom, hogy mit csináljak. Javaslatok?
Köszönöm a válaszokat, mindegyik hasznos volt! De ha még valakinek van ötlete írjon :)
Tudom a nyelvismeret fontos, úgyhogy azon mindenképpen javítani szeretnék!
Igen, a gyáras meló is megfordult a fejemben.
Nem tudom hogy ez hogyan működik, a vállalkozóit ki lehet váltani és azzal vaterázni?
Kedves 14:05 ös, nálad mit jelent a nem olyan vészes gyári meló?
Én bejártam délután 14:00ra és hazajöttem másnap reggel 5:35 kor. Ez eléggé átlépi a nem vészes határt, erre az 1 napra, pontosítsunk éjszakára kaptam 4036Ft-t pótlékokkal együtt. Beszélhetünk róla hogy mi a nem vészes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!