Nemsokára megyek modellügynökségbe, de fogalmam sincs, hogy mit vegyek fel, elég valami hétköznapi?
A divatszakmában dolgozom, modellügynökségen is, valamint modelltanfolyamokon is ez volt az egyik tárgyam amit tanítottam, hogy castingokon hogy kell megjelenni, szóval pontosan tudom mit vegyél fel.
A lényeg, hogy természetes legyél! Csak minimál smink legyen rajtad, frissen mosott haj, azon ne legyen semmi hajlakk, vagy wax, semmi. Ha festeted, egyszínű legyen, és ne legyen elnőve!
A körmöd lehetőleg szintén színtelen és rövid legyen, a műköröm kizáró ok.
Ékszer lehetőleg ne legyen rajtad, főleg a fülbevalókat kerüld, nagy karika fülbevaló és színes-divatos bizsuk semmiképp!
A ruhád szintén egyszerű, ne túl kihívó, de látszódjon az alakod. Fürdőruhát és magas sarkút vigyél magaddal.
A legjobb választás egy sötétkék csőfarmer, fehér vagy fekete atlétatrikóval(a melltartód egyszínű legyen, lehetőleg testszínű, és ne látszódjon a ruha alatt, még a szilikonpánt sem, az cikinek számít már.)
Ja, és magas sarkú!!!
Szerintem is törekedj az egyszerűségre, de, ha tetszel nekik, ígyisúgyis fogsz, ha nem, akkor meg nem a ruhán múlik.
Én is voltam ilyen castingon, az ékszereket kivetették, a körmeim miatt szóltak, és fel kellett vennem a magas sarkúm, meg a bikinim a regisztrációs fotóhoz.
Én amúgy a Netcastingnál voltam, kedvesek voltak
sziasztok!
köszi szépen a hszeket!
sajnos a másodikat, már utólag tudtam csak elolvasni, de azt hiszem nem vétettem sokat! :) bikinit vittem, de nem volt rá szükség, fekete csőnaci volt rajtam, viszont egy hosszabb felső volt, de az sem gond, mert meg állapították az alakom, ékszer volt rajtam viszont, egy nyaklánc, meg egy nem túl feltűnő hosszúkás fülbevaló, körmeim oké volt, meg a hajam is, sminkem meg elment, csak szempillaspirált használtam meg szemcerkát, jah meg alapozót, de az sem volt vészes, mindenesetre sterdán kell hívnom őket vissza, ha sikerült akkor is még kieshetek, de hát ez van ^^
köszi szépen nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!