Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimnak nemsokára névnapja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimnak nemsokára névnapja lesz. Viszont fogalmam nincs mit tudnék adni neki. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék inget, se plüssöt, se százezres ajándékot. :D Valami egyszerűt szeretnék, praktikusat, esetleg valami általam készítettet... valakinek valami ötlete? :((
2009. szept. 13. 21:39
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%

Nem is tudom hogy mikor van a barátom névnapja, de ő sem hogy mikor van az enyém :)

Vagy csak minket nem szoktatott senki a névnap ünneplésére

2009. szept. 13. 21:48
 2/15 A kérdező kommentje:

Nálunk viszont az. Ilyenkor együtt van a család. Szerintem ez jó dolog. :)

Azért köszi a választ.. de ettől nem lettem beljebb, bocsi. :O

2009. szept. 13. 21:55
 3/15 anonim ***** válasza:
58%
Én hímeztem neki egy ölelős képet, és azt is belehímeztem, hogy "Szeretlek Zsolt!", és bekereteztettem. Nagyon örült neki, de persze a falon nincs kint. :D
2009. szept. 13. 21:58
 4/15 anonim ***** válasza:

Névnapra nem ajándékozunk - akkor mire való a születésnap?

Rendesen fülhúzás szokás - de, ha nagyon akarod, kösd át magad piros szalaggal (és más ne nagyon legyen rajtad - ha másképp nem megy, legalább a cicid legyen kinn).

2009. szept. 13. 22:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem értem, mi az, hogy nem ajándékozunk? :D Ez valahol törvénybe van iktatva? Mi igenis meglepjük egymást valamivel.. nem az volt a kérdésem, hogy szoktatok-e.. már bocsi. :\
2009. szept. 15. 15:04
 6/15 A kérdező kommentje:

2. válaszolónak köszönöm szépen. :) lehet én is ilyesmit készítek neki, igaz már kapott tőlem egy párnát, de majd akkor valamit kiötlök. :D

3.-nak meg: nem szeretnék magamra masnit kötni, és a cicim mutogatni. :D

2009. szept. 15. 15:05
 7/15 anonim ***** válasza:

Csinálj neki 1 fini vacsit(vagy rendelj:D),gyertyafénnyel,romantikával,és egy éjszakjával:)

vagy vegyél ki 1 éjszakára 1szállodai szobát:D

2009. szept. 15. 15:16
 8/15 anonim ***** válasza:

jaj hát milyen prűd vagy :D én karácsonyra terveztem neki ezt az ajándékot h átkötöm magam masnival :D

rajzolj neki vmi szépet

2009. szept. 15. 15:16
 9/15 anonim ***** válasza:
süss neki 1 muffint rakj rá kis szivecskéket vagy vegyél neki 1 csokit :) én személyszerint 1 sportszeletet adtam neki mert szerintem névnapra nemkell nagy ajándék
2009. szept. 15. 15:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Szia.Hát rengeteg lehetőséged van.Először is tudnod kell mit szeret.Ha a sütiket szereti süss neki olyat amilyt nagyon szeret. Én mondjuk a barátom névnapjára csináltam egy pár csokis tallért mert imádja.Ha kell tudok mondani pár jól bevált receptet. Az jó ötlet h saját kezűleg akarsz neki ajándékot csinálni, csinálhatnál neki egy karkötőt, amin van néhány gyöngy amire rá tudsz írni vmien szöveget alkoholos filccel, ez nagyon egyedi dolog és millioszor szebb ajándék mint mondjuk 1 ezüst karkötő.Ha nincs semmi ötleted akkor meg varj v. vegyél neki egy kispárnát és nyomtass ki rólatok v. magadról 1 képet aztán csináltasd rá.De a legegyszerűbb a süti.
2009. szept. 15. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!