Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimnak nemsokára névnapja lesz. Viszont fogalmam nincs mit tudnék adni neki. Szerintetek?
Ejnye!
Még mutatni sem akarod magad neki? Akkor kinek?
Ha így gondolod, vegyél fel a szalag alá valami átlátszó fehérneműt.
Névnapra meg tényleg nem szokás ajándékozni. Attól még te ajándékozhatsz bármelyik napon - akár bevezetheted a "Permanens Ajándékozést" is (minden nap ajándék - nem vicc, és nem én találtam ki).
Elég szégyenlős természetű vagyok. engem így neveltek... sajnálom. :)
köszönöm mindenkinek a választ! találtam hasznos ötleteket, és kreatívakat. sikerült döntenem. :D
"én még ezt nem hallottam, hogy névnapra nem szokás ajándékozni.."
Látszik, hogy fiatal vagy. Próbáld meg valahogy elolvasni: létezik egy kis novella a "permanens ajándékozás napja", vagy valami hasonló.
Egyébként az, hogy a névnapra adnak ajándékot, azóta létezik, hogy a nagyvárosokban a nagy cégek létrejöttek. Ott van az, hogy nem ismerik egymást az emberek, még a munkatársak sem - ezért nem tudnak születésnapra ajándékozni.
Még egyszer mondom: nem baj, ha neked sok ajándékozási alkalmad van... ennek a nagy cégek csak örülnek. Jól nevelt, jó fogyasztó vagy. Gondolom "Valentin" napra is ajándékozol (ez az ünep csak pár éve létezik nálunk).
Valaki erről azt írta, hogy ő soha, egy ünnepen sem ad ajándékot. De mindig ad, amikor éppen magától eszébe jut.
Abban viszont igazad van, hogy ha még nem ismeritek egymást annyira, akkor ne szaladgálj előtte egy szál szalagban.
Írd majd meg, hogy mit ajándékoztál végül, és hogyan fogadta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!