Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit kérjek a szülinapomra?

Mit kérjek a szülinapomra?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, de amire szükségem van, az már megvan, amit meg szeretnék, az drága. Az a baj, hogy jelenleg nincs semmi 10000 Ft körül, amit szeretnék és értelmes. Könyvem nagyon sok van, és a kötelezők meg a sok tanulnivaló mellet már sem időm, sem energiám nincs az olvasásra, ezért most nem könyvet szeretnék. Szerettem volna utazást kérni a családdal, de abba apa tuti nem menne bele, mert hogy szervezni kell, és ilyenkor mit lehet egyáltalán csinálni egy idegen városban? A pénzt nem akarom elkérni, mert elfogom költeni valami feleslegesre, ami épp megtetszik. Tudom, hogy nehéz eset vagyok, de akinek van ötlete, az segítsen. Azt is írjátok le hogy ti mire vágytok 10000 Ft összegben. 16/L

2014. jan. 10. 17:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, sok ilyen kérdés van, és már nagyon unalmas.

Neked sem tudunk mást mondani, mint a többieknek, szóval ötletekért olvass vissza!

2014. jan. 10. 19:45
 2/2 anonim ***** válasza:
engem kérjél
2014. jan. 10. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!