Szerintetek mit kérjek a szülinapomra?
Figyelt kérdés
Egy tabletet szeretnék, találtam egy olyat ami kb. 20000Ft és a teszt alapján nagyon jó, az árához képest. De karácsonyra laptopot kaptam, ezért most nem akarom azt kérni, mert pofátlannak tartanám magam, viszont apa nem szokta csak úgy odaadni a pénzt,hanem ajándékot akar venni, pedig ez jó alkalom lenne, mert akkor kb. 10000 Ft-ot adna és nagymamám is pénzt ad meg egy ismerősöm is, szóval összegyűlhetne, de apa mindenképp venni akar valamit. Mit csináljak szerintetek? Semmi másra nincs szükségem, én csak gyűjteni akarom a pénzt egy tabletre. Már van 5000 Ft-om, szóval össze is gyűlne a pénz, csak apa nem olyan, hogy pénzt ad:( 16/L2014. jan. 9. 20:34
1/3 anonim válasza:
Kérjél pl. Media Marktba ajándékkártyát, amin levásárolható összeg van.
2/3 anonim válasza:
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele, hogy kipótolja neked a tabletet, és akkor azt kapod tőle?
3/3 anonim válasza:
Mit nyavalyogsz? Laptop után tablet. Te is tudsz.Biztos azért nem kapsz pénzt mert szarságokat vennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!