Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Egy fiú 21. szülinapojára...

Egy fiú 21. szülinapojára milyen ajándékot adjak aminek tényleg örülne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Jóba vagyok egy haverommal és nem soká itt lesz a 21 szülinapja. Nem tagadom, hogy tetszik nekem. De NEM járunk. (Sajnos) Meg szeretném lepni vmivel, kedveskedni szeretnék neki. ^^ Gondolkoztam, hogy mit is adhatnák neki, de semmi értelmes nem jutott az eszembe. :/ Inkább vmi emlékezeteset szeretnék adni neki, de tárgy jelegüt. Ha kell meg csinálom, azal nincs baj, csak tudjátok nem a pasim, így nem tudom mi lenne hasznos és jó ötlet. Aminek tényleg őrülne, jól esne neki és nem csak az eröltetet mosolyt látnám az arcán. Meg nem szeretnék ott állni elöte ha ciki neki az ajandék vagy ilyesmi. Ezért is lenne fontos.

Vmi ötletet tudtok adni nekem?!  

Előre is köszönöm a segítséget. :)

2013. nov. 23. 15:16
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Adok neki egy fogaskereket :D jó nem, de akor is szexel kapcsolatos dolgot nem adok neki, mert nem járunk.

Mondj példát az áramos kütyükre, fogaskerekesre-ora tul sokba kerü, és nem szokot hordani semmilyen nyaklancot karkötöt vagy órát sem- edzeni szokot ehez nem tudok venni semmi kiegészítőt. Szereti az autókat, meg szeret biciglizni hobbi szinten.

Ugy gondolkozom, de tudom hogy nem lesz jó amit én kitalalok. :S

2013. nov. 23. 17:23
 12/23 anonim válasza:

Spéci pedál,bicikli komputer, egy tuti bukó, stb...

Szexis dolog meg pont havertól poén :)

2013. nov. 23. 17:25
 13/23 A kérdező kommentje:

Vmi kevésbé drágabat gondoltam. :/

A szex dolgot meg ne eröltesétek. :S

2013. nov. 23. 17:42
 14/23 A kérdező kommentje:

Na mind1, tuti be fogok égni. :/

Azért köszönöm a válaszokat. :)

2013. nov. 23. 19:34
 15/23 A kérdező kommentje:

Tetefontokhoz mit szóltok? Meselte nekem egyszer hogy szétjöt a kitolos része a tokjanak mert a tesója nagy erövel kihuzta és teljesen ki jött belöle. :P :))

Qwerty Alcatel OT-806-os telefonja van arra milyet lehet venni?

2013. nov. 23. 20:11
 16/23 anonim válasza:

Mondom, hogy lányos ajándék lesz :))))

Bármelyik GSM boltban simán találnak hozzá tokot :)

2013. nov. 23. 20:48
 17/23 A kérdező kommentje:

De ez miert lene lányos ajándék? O.o

Egy fiús telefontartó tok amit zsebébe is siman bele tudja rakni, am is az ami most megvan neki el van kopva és a kitolos része is kiszakadt belöle.

[link]

Hasonló van neki, venék neki egy ilyesmit feketébe vmi nyomtatot mintájut hasonlót a mostanihoz. Ez nem jó ajandék? :/ :)

2013. nov. 23. 20:56
 18/23 anonim válasza:
De teljesen jó lesz. :) Van kigyóbőr mintásban is, az jobban néz ki
2013. nov. 23. 21:02
 19/23 A kérdező kommentje:

Csak direkt írtad. :/ most mi baj ezzel az ötletel öszinté? Tényleg lányos? :(

Más véleményére is kíváncsi vagyok. :)

2013. nov. 23. 21:13
 20/23 anonim válasza:
Ha tönkre ment neki a tokja akkor teljesen jó ötlet. Sütsz neki sütit és veszel neki egy ilyen tokot. Csak más színbe. :) Én se tudok mit venni a barátomnak, nekem is csak lányos dolgok jutnak eszembe, így a laptopjához veszek neki valamit amire szüksége van meg hasznát veszi. Úgyhogy ez jó ötlet, nyugodtan vedd meg neki.
2013. nov. 24. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!