S. O. S.! Mit adjak a szerelmemnek, milyen ajándékot? 17/L
Figyelt kérdés
Egy suliba járunk, egy évfolyamba ..kölcsönös a szerelem, ahányszor találkoztam volna vele..sose jött össze és szegény nem sokáig bírja ezt, pluszba még anyám is bekavar mindenféle hülyeséget.Félek hogy elveszítem,d e ma kitekerek hozzá biciklivel és adok neki valamit..csak mit?Mondjuk egy jó kép rólam, az jó lenne?2013. jún. 24. 10:35
1/6 anonim válasza:
Mit kavar be anyád? :D
Szerintem ne vigyél képet magadról, meg semmi bonyolultat. Legyen egy egyszerű ajándék, kis üveges minőségi ital, egy finom étel jól elkészítve, sütemény. A lényeg hogy letekersz hozzá és átadod... :)
3/6 anonim válasza:
Valami nagyon finom kaját vigyél, ha nem páva tetszeni fog neki :)
4/6 A kérdező kommentje:
Bármennyire is hihetetlen, igen bekavar anyám.Leszarom hogy ki hisz nekem, azért írtam ki ezt a kib**szott kérdést h választ kapjak nem azért h kinevessetek.
2013. jún. 24. 11:01
5/6 anonim válasza:
A kajának örülnék én is. (F) Szerintem egy finom étellel sok-sok pirospontot lehet szerezni. :)
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, mivel érdemeltem ezt ki, mert én kedves és segítőkész próbáltam lenni.
Az pedig igenis vicces, hogy 17 évesen bekavar az anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!