Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Egy fiú 21. szülinapojára...

Egy fiú 21. szülinapojára milyen ajándékot adjak aminek tényleg örülne? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Jóba vagyok egy haverommal és nem soká itt lesz a 21 szülinapja. Nem tagadom, hogy tetszik nekem. De NEM járunk. (Sajnos) Meg szeretném lepni vmivel, kedveskedni szeretnék neki. ^^ Gondolkoztam, hogy mit is adhatnák neki, de semmi értelmes nem jutott az eszembe. :/ Inkább vmi emlékezeteset szeretnék adni neki, de tárgy jelegüt. Ha kell meg csinálom, azal nincs baj, csak tudjátok nem a pasim, így nem tudom mi lenne hasznos és jó ötlet. Aminek tényleg őrülne, jól esne neki és nem csak az eröltetet mosolyt látnám az arcán. Meg nem szeretnék ott állni elöte ha ciki neki az ajandék vagy ilyesmi. Ezért is lenne fontos.

Vmi ötletet tudtok adni nekem?!  

Előre is köszönöm a segítséget. :)

2013. nov. 23. 15:16
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
felesleges kiírni többször is
2013. nov. 23. 15:16
 2/23 anonim válasza:
Fleshlight :D Azt minden fiú imádja :)
2013. nov. 23. 15:17
 3/23 anonim válasza:
Facesitting
2013. nov. 23. 15:18
 4/23 A kérdező kommentje:
Normális ötletekre vagyok kíváncsi, ilyenről szó sem lehet. Amugy sem a pasim. :S
2013. nov. 23. 15:22
 5/23 anonim válasza:
Pedig garantáltan a legjobb ajándék egy baráttól, egy fiúnak :)) Főleg, hogy pikáns, pont egy baráttól jobban jön ki a dolog.
2013. nov. 23. 15:24
 6/23 anonim ***** válasza:
Süss neki egy tortát, valami sütit, ha személyes szöveg van rajta pl., az emlékezetes. De ha ismered a baráti körét, és tényleg elég jóban vagytok, akkor szervezz neki meglepetés bulit.
2013. nov. 23. 15:32
 7/23 A kérdező kommentje:

Ezzel a bulival van egy kis és baj, sajnos. :(

Inkább maradnák az emlékezetes ajandeknál, a süti nem rossz ötlet, majd a kedvenc sütiét meg csinálom ^^ :D

De vmi olyan ajandék ötlet ami örökre meg marad a polcán. Oyat kellene még ki talalni. :)

2013. nov. 23. 15:46
 8/23 anonim válasza:

Hehehe, nah ezért van az, hogy egy nő a legritkább esetben tudja megajándékozni a férfiakat. :)))

Ilyenkor születnek a nyakkendő,kesztyű,meg az össze tipikus női ajándék, amihez jó pofát vágunk. :)))

A férfi annak örül amiben áram folyik,fogaskerék van benne, kedvenc fantáziavilága (pl: kedvenc sorozat,sci-fi,szerepjáték kiegészitő), vagy szex :)))

2013. nov. 23. 15:51
 9/23 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudok semmit adni neki ajándékba? O.o
2013. nov. 23. 16:49
 10/23 anonim válasza:

De, csak fiús ajándékot vegyél neki.

Áram folyik benne, forgaskerekei vannak, vagy kedvenc hobbija,sorozoata,bárminek a kiegészítője, szexuális cucc.

Egyszóval abban gondolkodj amit egy fiú szeret, ne abban, aminek te mint lány örülnél.

2013. nov. 23. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!