Milyen ajándékot adjak neki, ha nem is tudunk találkozni és még csak épp túl vagyunk az ismerkedésen?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akivel nem egy városban élünk, de személyesen is találkoztunk már régebben, most pedig elkezdtünk beszélgetni facebook-on, és bár neki több lány van, akik közül most válogat, azt tudom, hogy nagyon tetszem neki. A gond az, hogy még majdnem egy hónapig nem találkozunk és neki nem sokára itt a szülinapja. valami "ajándék" ötlet, amit így virtuálisan is átadhatok neki? :D ő 17, én 152013. nov. 21. 17:34
1/6 anonim válasza:
Webcam show.
Komolyan: ne adj neki semmit. Ha egy ilyen puhapocs, hogy valogat, meg hiteget, meg nem tud donteni, akkor menjen az anyjaba.
2/6 A kérdező kommentje:
pont ez az, hogy nem hiteget, hanem elmondja, hogy 3 hét intenzív ismerkedés neki kevés, de bejövök neki.
2013. nov. 21. 17:56
3/6 anonim válasza:
15 évesen nyilván nem tudod még mi is az a hitegetés. 3 hét intenzív ismerkedés nincs olyan, aki nem tudja mit akar. Max az lehet, hogy van valaki más, és téged "tartalékol" (a.k.a hiteget), amíg az nem válaszol neki.
4/6 A kérdező kommentje:
jaj istenem :D ne legyetek már ilyen földhöz ragadtak, nem várom, hogy 3 hét után elkötelezze magát több hónapra..én sem vagyok még biztos az érzéseimben, majd kialakul, nekem is van még 1-2 fiú, aki tetszik. :) de nagyon bírjuk egymást és szeretnék adni neki valamit, csak nem tudunk most találkozni :/
2013. nov. 21. 19:19
5/6 anonim válasza:
"3 hét után elkötelezze magát több hónapra" Na, ezen hangosan felrohogtem :) A 3 het az baromi sok, a tobb honap meg baromi keves. Par honapra fel ora alatt el tudja kotelezni magat valaki, 3 het ismerkedes utan meg mar inkabb evekben kellene gondolkodni.
(Jo persze, ha tizenpar evesek vagytok akkor biztos mashogy mukodik ez meg)
6/6 A kérdező kommentje:
rendben, nekem erről más a véleményem. de akkor válaszolna valaki a kérdésemre, hogy milyen ajándékot adhatok neki így?
2013. nov. 22. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!