WyLToR kérdése:
Mit vegyek édesapám 44. szülinapjára?
Figyelt kérdés
Nem nagyon tudom mit is vegyek neki. Hobbijai futás, biciklizés. Nagyrészben mindene megvan de mégis venni szeretnék neki valamit. Nem tudom pontosan mi boldogítaná... Tudom hogy ha ajándékot adok már annak is örül, de ha adok jót akarok adni. Valami tipp amit megéri? Egy bor, pezsgő?2013. máj. 14. 22:06
2/3 sciencebitch válasza:
Az én apukám is nagy futó, szóval ezt alaposan ki is szoktam használni ajándékozáskor. :D Én a helyedben vennék egy fehér futópólót, és arra nyomatnék valami klassz, személyes mintát, vagy akár Forrest Gumpot miközben fut:D Az én apukám nagyon szokott örülni a vitamincsomagoknak, sportolóknak szánt csokiknak (Müllerben lehet kapni). Remélem tudtam segíteni. :)
3/3 sciencebitch válasza:
Vagy nagyon jó ötlet még az, hogy készíttetsz egy újságot abból az évből, amikor született, és a gólyahír rovatba belerakod a fényképét (kisbaba), mellé pedig szöveget raksz. Vagy pedig ugyanígy újságot csináltatsz, de már nem a gólyahír rovatba, hanem a sportrovatba, hogy mekkora nagy futó, kerékpározó, szóval kitalálsz mellé valami kis cikket. :D Itt az oldal, ahol részletesen le van írva a dolog: [link] remélem érthető voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!