Milyen 50'-60'-as évek beli ajándékot adhatnék édesapám szülinapjára?
Ez nem lenne jó? Nem az, amire gondoltál, de szerintem nagyon tuti ötlet. Én is ilyet fogok csináltatni. :)
Én nem tenném ezt.
Lehet, hogy elsőre kellemes emléket ébreszt, de a következő meg az, hogy de rohadt öreg már, és hogy menyni ember nincs már akiket ismert.
Inkább próbáld a jelenbe rántani, és ne akard, hogy a múltba éljen!
Mutass neki valami újat, és tanítsd meg rá!
Szerintem jó ötlet.
Akinek egészséges a személyisége, nem rágódik azon, milyen öreg.
A papád korosztálya vagyok! Akárhogy járatom az agyamat, akkoriban a legmenőbb fiúknál a valódi bőr fotball-labda volt, a tartóssága miatt. Fociztak, kézilabdáztak, hétvégén mentek, mentünk az "ötórai teá"-ra táncolni.Akkoriban jött be a "gitár-őrület", (Beatles) már akit érdekelt a zenélés. Nagy szó volt a "hordozható" Tesla magnó, a hordozható "Sokol" rádió, a "Pajtás" fényképezőgép. Dde hiába hajtod is fel valahol, ma már mit kezd vele?
Inkább a mai hobbyjához kapcsolódóan nézz körbe, mit tudsz neki ahhoz kapcsolódóan venni: horgász-cikk, fúrás-faragás, ha olvasni szokott, a kedvenc témájából egy könyv, ha túrázik, akkor valami új táska, vagy szépen faragott túra-bot, kulacs.
Remélem sikerült olyasmiket felsorolnom, amik révén új ötletek még kipattannak a fejedből. Rá fogsz találni a legjobbra!
Az a "baj", hogy ami anyagilag elérhető közelségben van az új hobbijaihoz, az már minden megvan neki. A fegyvereket szereti, de Kaliber magazin előfizetésen és díszfegyver vásárláson már túl vagyunk.
Szereti a régi dolgokat, néha előtúr 1-1 darabot és büszkén mutogatja, hogy pl. az volt iskolában a tolltartója.
A szülinapi újságos ötlet tetszik.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!