Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen rajzolással kapcsolatos...

Milyen rajzolással kapcsolatos ajándékot vehetnék barátnőm 30. szülinapjára?

Figyelt kérdés
Barátnőm nagyon szeret rajzolni, és rendkívül tehetséges, különösen jó portrékat készít. Most, hogy várandós, több szabadideje is van, ezért bátrabban hódolhat ennek a szenvedélyének. Ezért gondoltam vmi profi rajzkészletre. De az milyen? S hol lehet megvenni?
2009. aug. 4. 09:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Csak művészellátó boltban nézzed meg. Ha fekete grafit rajzokat készít, akkor egy olyant érdemes venni, ami egy készlet (pl fémdobozban van sokszor), és van benne B - 2B -egészen 9 B ig, meg H, 2H, HB ceruza is. (Pl Bruynzeel, Derwent) Ezt egy nagy méretű rajzlapokat tartalmazó mappával tuti ajándék. Ilyen grafit ceruzák léteznek "elmosható" - ként is. (watersoluble) [link] - ez szerintem nagyon különleges

Ha szeret színesben rajzolni, akkor pedig színes ceruza készlet, vagy kréta, pasztel ceruza készletet is érdemes nézegetni. Érdemes a jobb minőségűt (drágábbat) megvenni, még ha kevesebb darab is van benne.

Művészellátó boltban segíteni fognak.

2009. aug. 4. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nézz utána kreatív boltokban, és ott is kérhetsz esetleg tanácsot, ha nincs olyan, ők tudnak jót ajánlani, akár nagykereskedést is.
2009. aug. 4. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Énis nagy rajzos vagyok,és művészeti suliba megyek szeptembertől.Hidd el,egy rajzos-művész minden dolognak örűl ami ceruza,festék.....én egy ecset készletet kaptam.

És nagyon boldog voltam :)

16/L

2009. aug. 4. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, le is mentem az előbb, s vettem puha ceruzákat, meg valami különleges barnát (én elég sügér vagyok ehhez), és rajztömböt, mármint, amiben sok darab rajzlap van. Még kéne valami vagány iparművészes ceruzatartó...
2009. aug. 4. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!