Milyen rajzolással kapcsolatos ajándékot vehetnék barátnőm 30. szülinapjára?
Csak művészellátó boltban nézzed meg. Ha fekete grafit rajzokat készít, akkor egy olyant érdemes venni, ami egy készlet (pl fémdobozban van sokszor), és van benne B - 2B -egészen 9 B ig, meg H, 2H, HB ceruza is. (Pl Bruynzeel, Derwent) Ezt egy nagy méretű rajzlapokat tartalmazó mappával tuti ajándék. Ilyen grafit ceruzák léteznek "elmosható" - ként is. (watersoluble) [link] - ez szerintem nagyon különleges
Ha szeret színesben rajzolni, akkor pedig színes ceruza készlet, vagy kréta, pasztel ceruza készletet is érdemes nézegetni. Érdemes a jobb minőségűt (drágábbat) megvenni, még ha kevesebb darab is van benne.
Művészellátó boltban segíteni fognak.
Énis nagy rajzos vagyok,és művészeti suliba megyek szeptembertől.Hidd el,egy rajzos-művész minden dolognak örűl ami ceruza,festék.....én egy ecset készletet kaptam.
És nagyon boldog voltam :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!