Elfelejtett, vagy nem is érdeklem? Mennyit ér egy szülinap?
2 éves kapcsolatunkban a pasim elfelejtette a születésnapom. Ma tartom, nem nehéz megjegyezni... :) Tavaly kijelentette, hogy utálja a Valentin napot, és még az elején, amikor tisztáztuk, ki mikor született, ennyit mondott: senki születésnapját nem jegyzi meg. Amikor "Valentin" este odamentem hozzá, és kértem szépen egy szerelmetes csókot, megkérdezte, hogy "milyen valentinnapi hülyeség ez?", erre higgadtan mondtam: "szülinapi hülyeség, te maha" :) Megkaptam.
Sajnálkozott, és mondta, beírja a telójába... Azóta se, de persze mindenki, exek, haverok benne vannak, én nem.
Nem szólok, mert kijelentette, hogy nem vagyok neki család... Hiába 2 éve élünk együtt, nem szeretnék se gyereket, se házasságot. Most szidhattok, ez van.
Neki a család az első.
Akkor minek szóljak?
Nekem fáj, az én napom lehetne, de nem az.
Talán meg sem érdemlem.
Ha Te is hasoncipőben jársz, írd meg! :)
Legalább nem lennék annyira egyedül...
Se házasság,se gyerek.
Neki a család a fontos,te házasság és gyerek nélkül nem vagy a családja,(bár gondolom el nem venne,gyereket nem csinálna)
Mi a francot keresel mellette?
Bár sokunknak van ilyen története,volt exem aki igy vélekedett,karácsonyra csak a család kapott ajándékot,én nem...következő karácsonyra már nem is kellett,rég kitettem a szűrét ha nem tekint családtagként rám...
Tudod, az a szomorú-szép, hogy számomra egy kedves ex mindig felköszönt ezen a napon. Sosem felejt el, ahogy én sem őt.
A párommal együtt vagyok, mert így hozta a sors. Névnap azért van ünnepelve, mert a naptár mutatja. Kapok reggel puszit. :)
Karácsony meg a családról szól, ilyenkor utaznunk kell qrvamessze, amit nem szeretek. Én itthon szeretnék karácsonyozni, de ezt nem érti meg. Mondván kötelességem meglátogatni a nagymamát, etc. Köszi.
Pénz sosincs, annyi legalábbis, hogy ajándékért kuncsorogjak, de ha lenne se tenném. Nekem fontos az, hogy számítsak, és ennek bizonyságául elég egy reggeli puszi, és ölelés, hogy érezzem, szeret.
Utána a napi robot is könnyebb.
Most jól kipanaszkodtam magam... XD
Nem baj. Aputól kaptam csokit (még mindig kapok tőle :) ), nagyitól egy email-t, ami nem kis teljesítmény részéről... Csak a párom felejt el.
Bezzeg az ő szülinapja is mindjárt itt van, arra készül...
Mit tehetek?
Készülök.
Kap sütit, hátha észbe kap. :)
Hogy miért vagyok mellette?
Nem az anyagi biztonság miatt, és nem is az égig érő szerelem miatt.
Csupán szeretem. :)
Ha ilyen, akkor ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!