Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randin nem éreztem semmit, csak azt hogy talán érdeklem. De nem hív, most meg oda vagyok érte. Miért?
Jól csinálja a srác! Tipikus nő vagy, amikor ott van nem kell, amikor nincs, akkor meg kéne.
Pacsi a pasinak!;)
Ja meg lehet elszúrtam...
Még aznap írt egy üzenetet hogy örültem hogy megint láttalak, legalább volt valami jó ebben a napban. :) jó pihenést, vigyázz magadra. Puszillak
Én meg erre azt írtam vissza hogy: aranyos vagy, köszönöm szépen :) puszi.
Mást kellett volna? :/ Lekoptatós voltam?
De most ez akkor mi? :DDDDDDDDDDDDDD
Nem érdeklem, vagy csak húz? Vagy érdeklem de attól függetlenül is húz? Olyan rossz...
De akkor szerinted esélyes hogy még hívhat? :)
Akarom hogy hívjon :DDDD
Nyugi fog hívni, mert Ő üzent először. Te meg ne stresszelj rá mert eddig nyeregben vagy:D
22/f
Olyan rossz hogy hiányzik, nem is hittem volna mikor vége lett a randinak. Már tegnap is sokat gondoltam rá, de ma egész nap a telefonomat nézegetem, hogy hátha van valami...
Amúgy ez volt a 3. találkozónk, és a 4-et beszéltük meg.
Csak az eddigiek között is 1-1 hét telt el kb.
Ja még ez is számít hogy ki üzent először? :D Micsoda taktikák :D
Eddig minden randi után írt 1-1 üzenetet, ami kb arról szólt, hogy örült hogy találkoztunk meg hogy aludjak jól, puszil stb.
Mondjuk a legutóbbi előtt, én hívtam fel, és akkor kérdezett rá, hogy mikor érek rá. Ha nem hívtam volna, lehet ő nem hívott volna. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!