Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randin nem éreztem semmit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin nem éreztem semmit, csak azt hogy talán érdeklem. De nem hív, most meg oda vagyok érte. Miért?

Figyelt kérdés
Úgy lett vége a randinak hogy azt mondtam magamban nem érdekel a pasi. Ő mondjuk eléggé udvarolt. Azt mondta mikor elköszöntünk, hogy "Legközelebb akkor majd elmegyünk korizni. Jó?" én mondtam hogy rendben, de visszakérdeztem, hogy akkor majd szólsz hogy mikor? Mire azt mondta persze, "majd zaklatlak az időponttal" És most meg nem szól, pedig ez vasárnap volt...Én meg már úgy érzem, alig várom hogy hívjon, pedig akkor nem érdekelt.
2013. febr. 12. 15:54
1 2 3
 1/23 A.Romanov ***** válasza:
3 nap szabály... majd szerdán hív :D
2013. febr. 12. 15:56
 2/23 anonim ***** válasza:

Jól csinálja a srác! Tipikus nő vagy, amikor ott van nem kell, amikor nincs, akkor meg kéne.

Pacsi a pasinak!;)

2013. febr. 12. 16:00
 3/23 A kérdező kommentje:

Ja meg lehet elszúrtam...

Még aznap írt egy üzenetet hogy örültem hogy megint láttalak, legalább volt valami jó ebben a napban. :) jó pihenést, vigyázz magadra. Puszillak

Én meg erre azt írtam vissza hogy: aranyos vagy, köszönöm szépen :) puszi.

Mást kellett volna? :/ Lekoptatós voltam?

2013. febr. 12. 16:01
 4/23 A kérdező kommentje:

De most ez akkor mi? :DDDDDDDDDDDDDD

Nem érdeklem, vagy csak húz? Vagy érdeklem de attól függetlenül is húz? Olyan rossz...

2013. febr. 12. 16:03
 5/23 A.Romanov ***** válasza:
Jó volt a válaszod, pont azért csinálja hogy úgy érezd magad ahogy érzed :) Ügyes gyerek
2013. febr. 12. 16:04
 6/23 A kérdező kommentje:

De akkor szerinted esélyes hogy még hívhat? :)

Akarom hogy hívjon :DDDD

2013. febr. 12. 16:06
 7/23 A.Romanov ***** válasza:
Igen, szerintem nagyon is esélyes
2013. febr. 12. 16:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Nyugi fog hívni, mert Ő üzent először. Te meg ne stresszelj rá mert eddig nyeregben vagy:D

22/f

2013. febr. 12. 16:11
 9/23 A kérdező kommentje:

Olyan rossz hogy hiányzik, nem is hittem volna mikor vége lett a randinak. Már tegnap is sokat gondoltam rá, de ma egész nap a telefonomat nézegetem, hogy hátha van valami...

Amúgy ez volt a 3. találkozónk, és a 4-et beszéltük meg.

Csak az eddigiek között is 1-1 hét telt el kb.

2013. febr. 12. 16:12
 10/23 A kérdező kommentje:

Ja még ez is számít hogy ki üzent először? :D Micsoda taktikák :D

Eddig minden randi után írt 1-1 üzenetet, ami kb arról szólt, hogy örült hogy találkoztunk meg hogy aludjak jól, puszil stb.

Mondjuk a legutóbbi előtt, én hívtam fel, és akkor kérdezett rá, hogy mikor érek rá. Ha nem hívtam volna, lehet ő nem hívott volna. :/

2013. febr. 12. 16:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!