Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A randin nem éreztem semmit, csak azt hogy talán érdeklem. De nem hív, most meg oda vagyok érte. Miért?
Figyelt kérdés
Úgy lett vége a randinak hogy azt mondtam magamban nem érdekel a pasi. Ő mondjuk eléggé udvarolt. Azt mondta mikor elköszöntünk, hogy "Legközelebb akkor majd elmegyünk korizni. Jó?" én mondtam hogy rendben, de visszakérdeztem, hogy akkor majd szólsz hogy mikor? Mire azt mondta persze, "majd zaklatlak az időponttal" És most meg nem szól, pedig ez vasárnap volt...Én meg már úgy érzem, alig várom hogy hívjon, pedig akkor nem érdekelt.2013. febr. 12. 15:54
21/23 A.Romanov válasza:
A mondásokra ne hagyatkozz mert olyan is van hogy lány és busz után nem futunk mert jön a következő :D Tehát csak vigyázva ;)
23/23 A kérdező kommentje:
Nem, én írtam neki rá egy pár nappal hogy "Na mizujs van?" mert úgy voltam tisztázzuk a helyzetet.
Visszaírt hogy nagyon sok dolga van, de hétvégén találkozhatnánk. És így is lett, azóta 5-6 találkozónk volt :D
Alakulunk :)
2013. márc. 18. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!