Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A randin nem éreztem semmit,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randin nem éreztem semmit, csak azt hogy talán érdeklem. De nem hív, most meg oda vagyok érte. Miért?

Figyelt kérdés
Úgy lett vége a randinak hogy azt mondtam magamban nem érdekel a pasi. Ő mondjuk eléggé udvarolt. Azt mondta mikor elköszöntünk, hogy "Legközelebb akkor majd elmegyünk korizni. Jó?" én mondtam hogy rendben, de visszakérdeztem, hogy akkor majd szólsz hogy mikor? Mire azt mondta persze, "majd zaklatlak az időponttal" És most meg nem szól, pedig ez vasárnap volt...Én meg már úgy érzem, alig várom hogy hívjon, pedig akkor nem érdekelt.
2013. febr. 12. 15:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Számít hogy ki keresi a másikat először, de ezzel már túl sok taktikát elárulnék;)

22/f

2013. febr. 12. 16:23
 12/23 A kérdező kommentje:

Óóóó jaaaaj :)))) Férfi titok mi? :D

Már ez is bíztató, köszönöm! :))

Meg nem annyira tartozik ide, de ő elég nagy bagós, ami annyira nem tetszik, de na. Én soha sem cigiztem.

De mikor velem van, nem az hogy nem gyújt rá, de sokkal kevesebbet. És miután elszívta, mindig bevesz egy rágót. Mindig-mindig. Ez is jó jel nem? :D

De amúgy nem zavar a füstje, mert nem szív sztem olyan erőset, nem is érzem rajta. Mindig olyan jó illatú a ruhája *_*

2013. febr. 12. 16:28
 13/23 anonim ***** válasza:

Undorító egy dolog nem dohányzó nő előtt cigizni, de kompenzálja valahogy. Ja jó dolog, figyel rád a maga módján (jobban is tehetnéXD).

Az előző.

2013. febr. 12. 16:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar egyébként, a szüleim is cigiznek itthon, hozzá vagyok szokva...Meg én elfogadom így, mikor megismerkedtünk már akkor is tudtam hogy cigizik. Mondjuk régebbről ismerjük egymást, csak most kezdtünk el többet beszélgetni. Meg megkérdezte hogy zavar-e. Mondtam hogy nem.
2013. febr. 12. 18:10
 15/23 A kérdező kommentje:
De köszi :)
2013. febr. 12. 18:11
 16/23 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó trükk amúgy :D

Eskü a randi után azt éreztem hogy "ááá nem érdekel, tudod mikor?" most meg már oda meg vissza vagyok, hogy hol van már :D meg hogy de jó lenne vele megint találkozni. Hát ez nagyon komoly...

2013. febr. 12. 19:28
 17/23 anonim ***** válasza:
na keresett ?:D már én is izgulok.
2013. febr. 13. 11:20
 18/23 A kérdező kommentje:

:D

Nem keresett, de már agybajt kapok tőle... :(

Egész nap rá gondoltam, hogy annyi mindent mondanék neki, meg csomó mindenről ő jutott ma eszembe. Idegesítő ez már... :(

2013. febr. 13. 12:37
 19/23 A.Romanov ***** válasza:
Ha holnapig nem hív esetleg írj neki te... Biztos jól esne neki, és te sem szenvednél tovább :)
2013. febr. 13. 15:43
 20/23 A kérdező kommentje:

Csak nem akarok tapadós lenni. Mert már az előzőnél is én kerestem őt. Nem akarom hogy az legyen hogy "de rá vagyok kattanva". Pedig rá vagyok :D de ezt nem akarom hogy megtudja.

Meg van ez a mondás, hogy egy lány ne fusson pasi után. Csak rossz már ez a várakozás...De ha nem szól mondjuk szombat-vasárnapig, akkor lehet elfelejtett. És majd max akkor írok neki, hogy na mi van elfelejtettél?

Meg az is, hogy ugye megbeszéltük a korizást. És most hívassam meg magam korizni? Hát az lenne a legjobb ha keresne engem ő...

2013. febr. 13. 16:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!