Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Holnap lesz a húgom 18....

Holnap lesz a húgom 18. születésnapja, és szeretnék neki valami saját készítésű dolgot adni! Ötletek?

Figyelt kérdés
Valami egyedi tipp kellene.Gondolkodtam azon is, hogy lerajzolom őt, és írok hozzá egy szép verset, de karácsonyra is ilyesmit kapott :/ Ha tudtok linkelni mintákat azt megköszönöm! Meg verset és idézetet is légyszí!
2013. jan. 26. 17:10
 1/4 csingilingg84 válasza:
Keress otthon egy régebbi képkeretet. Fesd át festékkel, és díszítheted kagylókkal, papírból kivágott virágokkal, de akár festhetsz is rá. Szerintem praktikus ajándék lenne. :)
2013. jan. 26. 18:10
 2/4 TappancsMancs ***** válasza:
Régi farmer zsebéből varrj egy kis pénztárca félét.
2013. jan. 29. 14:24
 3/4 TappancsMancs ***** válasza:
Könyvjelző ha szokott olvasni, de suliban is jól jön. Tegyél ki egy kupac géppapírt vízfestéket, netről nézz ki virágokat, és próbálgasd. Előtte vágj ki egy megfelelő hosszúkás téglalapot a méretnek és azt halványan rajzold körbe a papírokon amennyi kényelmesen elfér. Amelyik jól sikerül akár több is azokat szépen vágd körbe és lamináltasd le kerek sarkokkal. Utána még a széleit kicsit életlenítsd le hogy ne legyen érdes.
2013. jan. 29. 14:38
 4/4 anonim válasza:
Szerintem (igaz hogy a válasz nem időszerű)készíts fülbevalót (pl.következő alkalommal)egy kreatív hobbi boltban sokmindent találsz hozzá és vannak jó öltletek is az ilyen boltokban
2013. febr. 9. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!