Kinek mit jelent a saját életében a születésnapja?
Az az én napom. Akkor minden úgy van, ahogy én akarom. Ez volt régen.
Amúgy az évek múltával egyre kevésbé lett fontos a számomra, s már el is hagynám, csak emlékeztetnek rá a gyerekeim. Pedig legszívesebben annak örülnék, ha csak annyit mondanának aznap, hogy Szeretlek Anya! Köszönöm, hogy vagy nekem.
Nekem ennyi untig elég lenne mindenféle ünneplés nélkül.
2010. szept. 20. 13:34
2010. szept. 20. 13:40
3/15 A kérdező kommentje:
Nemcsak ajándékokra gondolok. Hanem érzésekre is, tehát mitől érzed saját magad különlegesnek ezt a napot.
Nekem az az érzésem, hogy minek ez a nagy felhajtás. Nem csak egy napon kell megmutatni, hanem folyamatosan egész évben,hogy fontosak vagyunk. Felesleges ramazurinak tartom.
2010. szept. 20. 13:49
Én szeretem ha azért egy-két ismerős legalább annyit mondd,hogy Boldog szülinapot,nem kell semmiféle ajándék,csak érezzem,hogy azért eszükbe jutottam:) Régen nagyon vártam,természetesen az ajándék miatt,imádtam a meglepetéseket:D De hát sztem kisgyerekként mindenki ezért. Most viszont jobban szeretem,ha pl anyunak van szülinapja,mert szeretek ajándékokat kitalálni neki,és meglepni:) Meg zavar,hogy "öregszem" (18/L):D:D
2010. szept. 20. 13:54
Nekem nem jelent semmit. Ajándékot sem szoktam mindig kapni a közvetlen családtagoktól.
2010. szept. 20. 13:55
Én mindig meghatódok.
De közbe ki is röhögöm magam :D Mert más embernek az a nap csak egy másik szürke hétköznap. De nekem egy évforduló. Annak hogy élek :D és nem tudom miért de én mindig meghatódok.
mármint amikor ránézek az órára és 11:52 perc van (mert akkor születtem)
ajándékokat nem szoktam kapni, esetleg előtte vagy utána :D de nekem sokat jelent. mert ugye mégis az én életemről van szó. az csak nekem lehet ilyen fontos :D
2010. szept. 20. 15:25
Semmilyen mert nincs kivel megunnepelni.
2010. szept. 20. 19:22
9/15 A kérdező kommentje:
Jaj ezt nagyon sajnálom. És nem jó ilyet hallani, ez szomorúvá tesz, hiszen a szülinap az egyedül nem jó.
azt hogy eltelt még egy év, és még egy év a következőig. Valahogy ennek elmúlt a jelentése 18 betöltése után.
2010. szept. 20. 20:30
Kapcsolódó kérdések: