Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kinek mit jelent a saját...

Kinek mit jelent a saját életében a születésnapja?

Figyelt kérdés
Arra volnék kiváncsi milyen érzéseket hoz ki belőletek ez a nap és mi zajlik bennetek e napnak a közeledtével illetve a szülinapotokon. Miért jó hogy van ez a nap és miért érdemes megünnepelni.
2010. szept. 20. 13:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem csinálnának felhajtást körülöttem észre se venném hogy valami történt egy gratuláció a születésemhez jól esik mert mégse a halálomat kívánja az illető de mást nem szeretek.
2010. szept. 21. 05:54
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért érdekes dolog ez amiket írtok. Hát emberek hol van belőletek a jó érzés, miért nem tudtok örülni akár más akár magatok örömének.
2010. szept. 21. 07:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Én örülök ha felköszöntenek, de ez akkor is egy túl értékelt ünnep. Ha szeretnek az emberek akkor azt minden nap ki kell mutatni, nem pedig ha születés napja van az embernek. A születésnapnak annyi értelme van mint a karácsonynak, szeretet hírdet de ez embereket arra ösztönzi hogy van 3 nap+születés nap amikor kedvesnek kell lenniük mikor ez olyan dolog aminek mindennaposnak kéne lennie. Közbe ott a sok ajándék aminek semmi értelme mert csak pénz kidobás, ha valaki csinál valamit saját kezüleg vagy valami olyannal rukkol elő amit nem lehet pénzben értékelni annak nagyon örülök.
2010. szept. 21. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Én baromságnak tartom.

Túl van misztifikálva, reagálva általában egy születésnap.

Aki csipázik, az ne csak az év adott napján "találjon meg", - hanem viselkedjen velem azonos módon az év minden napján.

Nem várok el tiszteletköröket senkitől, csak azt, hogy egész évben ugyanúgy viszonyuljon hozzám, mint a születésnapomon. Személy szerint pedig az egészet egy homokórának tartok, amelyikben nem tudod, hogy mennyi homok van, és csak pereg, pereg, pereg lefelé benne a homok, - miközben tudod, hogy nem lesz, aki megfordítsa ezt a homokórát az utolsó szem homok lepergése után...

2010. szept. 21. 17:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Én részemről soha többet nem ünnepelném meg a születésnapomat, mert a történelem mindig ismétli önmagát.
2010. szept. 22. 01:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!