Kinek mit jelent a saját életében a születésnapja?
Figyelt kérdés
Arra volnék kiváncsi milyen érzéseket hoz ki belőletek ez a nap és mi zajlik bennetek e napnak a közeledtével illetve a szülinapotokon. Miért jó hogy van ez a nap és miért érdemes megünnepelni.2010. szept. 20. 13:26
11/15 anonim válasza:
Ha nem csinálnának felhajtást körülöttem észre se venném hogy valami történt egy gratuláció a születésemhez jól esik mert mégse a halálomat kívánja az illető de mást nem szeretek.
12/15 A kérdező kommentje:
Azért érdekes dolog ez amiket írtok. Hát emberek hol van belőletek a jó érzés, miért nem tudtok örülni akár más akár magatok örömének.
2010. szept. 21. 07:15
13/15 anonim válasza:
Én örülök ha felköszöntenek, de ez akkor is egy túl értékelt ünnep. Ha szeretnek az emberek akkor azt minden nap ki kell mutatni, nem pedig ha születés napja van az embernek. A születésnapnak annyi értelme van mint a karácsonynak, szeretet hírdet de ez embereket arra ösztönzi hogy van 3 nap+születés nap amikor kedvesnek kell lenniük mikor ez olyan dolog aminek mindennaposnak kéne lennie. Közbe ott a sok ajándék aminek semmi értelme mert csak pénz kidobás, ha valaki csinál valamit saját kezüleg vagy valami olyannal rukkol elő amit nem lehet pénzben értékelni annak nagyon örülök.
14/15 anonim válasza:
Én baromságnak tartom.
Túl van misztifikálva, reagálva általában egy születésnap.
Aki csipázik, az ne csak az év adott napján "találjon meg", - hanem viselkedjen velem azonos módon az év minden napján.
Nem várok el tiszteletköröket senkitől, csak azt, hogy egész évben ugyanúgy viszonyuljon hozzám, mint a születésnapomon. Személy szerint pedig az egészet egy homokórának tartok, amelyikben nem tudod, hogy mennyi homok van, és csak pereg, pereg, pereg lefelé benne a homok, - miközben tudod, hogy nem lesz, aki megfordítsa ezt a homokórát az utolsó szem homok lepergése után...
15/15 anonim válasza:
Én részemről soha többet nem ünnepelném meg a születésnapomat, mert a történelem mindig ismétli önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!