Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek jó ajándék lenne?

Szerintetek jó ajándék lenne?

Figyelt kérdés
Anyukámnak nemsokára szülinapja lesz és arra gondoltam, hogy 'elküldeném' színházba, de nemtudom,hogy jó ötlet lenne ha egyedül menne. Szerintetek így is örülne, mert a tesómmal vesszük közösbe és kicsit fura lenne ha én is mennék vele nem gondoljátok?
2012. nov. 10. 13:05
 1/6 anonim válasza:
És milenne ha mind a 3man mennétek? Szerintem nem jó ötlet egyedül elküldeni, én annyira nem örülnék neki...
2012. nov. 10. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Szoktatok pénzt kapni karácsonyra?

Mert akkor csináljátok azt, hogy anyukátoknak csináltok egy kártyát amiben benne van egy színház lehetöség és meg mondjátok neki, hogy ti is mentek vele januárban.

2012. nov. 10. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább menjetek együtt. Biztos vagyok benne, hogy ő is jobban örülne, ha menne vele valaki. Azért egyedül nem olyan élvezetes..
2012. nov. 10. 13:34
 4/6 anonim ***** válasza:
És ha mondjuk apukáddal menne? az úgy nem jó? :)
2012. nov. 10. 13:46
 5/6 anonim válasza:
Szerintem is ugy jobb, ha együtt mennétek, meg ha választanátok valami olyan színdarabot ami mindhármotoknak tetszik akkor egy jó kis szülinap lenne.
2012. nov. 10. 14:02
 6/6 anonim válasza:
Szerintem ha már elmentek együtt menjetek. De jobban örülne, ha te csinálnál neki valamit.:)
2012. nov. 29. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!