Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Anyukámnak holnap van a...

Anyukámnak holnap van a születésnapja. Szerintetek mit vegyek neki?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozok, hogy mi lenne jó... Amúgymeg a 38.dik életévet holnap tölti be. kb 2000-2500ft-om van erre az alkalomra. Viszont ez 2az egyben ajándéknak szánom. 1-Előszöris azért mert a születésnapja van, másodszor meg azért is mert hát mindig veszekszünk, meg csak vitázunk, nincs nagy megértés köztünk, és azért gondoltam hogy ilyen béke ajándék is egyben. Másképp nemtudom mondani, gondolom értitek. Én 17 vagyok amúgy.

Várom a tippeket, ötleteket.Esetleg valami jó kis verset az ajándék mellé, ha tud valaki.... Köszönöm.

2012. okt. 22. 22:48
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
hát a suliba ha be kellene menjen, akkor biztos nem ot kötnénk ki:DD mivel másik város, 30km...szóval:D
2012. okt. 22. 23:26
 32/34 anonim ***** válasza:
Akkor mellélőttem... Rendőrség esetleg? :D:D:D Amúgy az összes 83%-os én voltam, még mindig dumcsiznál? :)
2012. okt. 22. 23:29
 33/34 A kérdező kommentje:

rendőrség az esetleg:DD de túl gázos mert hamar felkapná a vizet és ááá:D meg akkor már nem lenne jó születésnapja tuti. majd apámmal megcsinállom ezt, mert ő nyugis:D

Tudom hogy te voltál az összes 83%-os, azért is mondtam h szivesen beszélgetnék még veled.

2012. okt. 22. 23:31
 34/34 anonim ***** válasza:
Na jó, legyen közterület-felügyelet. Azt még bírná szerintem. :) Én éjfélig maradok a gépnél, írj privit, addig még tudunk beszélgetni. De csak így, mert műszaki analfabéta vagyok, a gyerekek meg még buliznak. :)
2012. okt. 22. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!