Anyukámnak holnap van a születésnapja. Szerintetek mit vegyek neki?
Azon gondolkozok, hogy mi lenne jó... Amúgymeg a 38.dik életévet holnap tölti be. kb 2000-2500ft-om van erre az alkalomra. Viszont ez 2az egyben ajándéknak szánom. 1-Előszöris azért mert a születésnapja van, másodszor meg azért is mert hát mindig veszekszünk, meg csak vitázunk, nincs nagy megértés köztünk, és azért gondoltam hogy ilyen béke ajándék is egyben. Másképp nemtudom mondani, gondolom értitek. Én 17 vagyok amúgy.
Várom a tippeket, ötleteket.Esetleg valami jó kis verset az ajándék mellé, ha tud valaki.... Köszönöm.
rendőrség az esetleg:DD de túl gázos mert hamar felkapná a vizet és ááá:D meg akkor már nem lenne jó születésnapja tuti. majd apámmal megcsinállom ezt, mert ő nyugis:D
Tudom hogy te voltál az összes 83%-os, azért is mondtam h szivesen beszélgetnék még veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!