Anyukámnak holnap van a születésnapja. Szerintetek mit vegyek neki?
Azon gondolkozok, hogy mi lenne jó... Amúgymeg a 38.dik életévet holnap tölti be. kb 2000-2500ft-om van erre az alkalomra. Viszont ez 2az egyben ajándéknak szánom. 1-Előszöris azért mert a születésnapja van, másodszor meg azért is mert hát mindig veszekszünk, meg csak vitázunk, nincs nagy megértés köztünk, és azért gondoltam hogy ilyen béke ajándék is egyben. Másképp nemtudom mondani, gondolom értitek. Én 17 vagyok amúgy.
Várom a tippeket, ötleteket.Esetleg valami jó kis verset az ajándék mellé, ha tud valaki.... Köszönöm.
kb mint nállatok.
ha meg érdekel akkor el árulom h kb 30-40lejt szántam rá:D
Vegyél neki egy csokor virágot, meg ha marad, akkor egy kisebb bonbont, és kérj neki a rádióban egy dalt, ami a bocsánatkérésről és/vagy az anyákról szól, azzal az üzenettel, hogy mennyire örülsz, hogy ő van neked. Már csak arról kell gondoskodni, hogy pont hallgassa is a rádiót, mikor leadják. :)
Másik lehetőség, hogy készítesz neki valami finom reggelit, (pirítós teával, vagy hasonló) és ágybaviszed neki már reggel és felköszöntöd. Egész nap figyelmes, kedves vagy, pl. csinálsz neki estére egy forró fürdőt, kiveszed a kezéből a mosogatni valót, hogy majd te, ő addig olvasson, stb. Szerintem így is érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!