Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Szerintetek ez így igazságos?

Szerintetek ez így igazságos?

Figyelt kérdés
A nővérem a 16. szülinapjára egy saját számítógépet kért, pedig sose kaptunk eddig még ilyen drága ajándékot. És amikor megkérdeztem hogy én is kaphatok-e majd a szülinapomra, apukám azt mondta hogy elég az a két számítógép. Most ezzel mit csináljak? Szerintetek az nem bunkóság ha kérek egy e-bookot? Nem a legdrágábbra gondoltam, de ez kiegyenlítené, mert én mindig csak könyveket meg max egy egyszerű telefont kaptam, erre most meg a nővérem kap egy saját gépet. Mit gondoltok erről?
2012. szept. 19. 19:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Csak rosszul esik, hogy amikor én a szülinapomra kaptam egy telefont, ő meg csak úgy kapta, akkor beszólt, hogy miért kérek ilyen drága dolgot (20000 Ft), és az ő esete más, mert a telefon egy olyan dolog amit nem ünnepre kell kapni hanem csak úgy....
2012. szept. 19. 22:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Az E-book értelmes ajándék lenne. Nekem is van, és tényleg nagyon jó, hogy több mint 200 könyv van feltelepítve rá,és helyet sem foglal a kis táskámban. Ha szeretsz olvasni akkor kérd azt, Lehet kapni már elfogadható árért.
2012. szept. 20. 00:06
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell minden ünnepnél egálban lenni az ajándékoknak. Most ő kapott drágábbat, lehet, hogy 1-2-3 év múlva meg neked lesz éppen szükséged valami spéci dologra, amit majd megkapsz, a nővéred meg valami kisebb ajándékot kap.
2012. szept. 20. 00:54
 14/15 A kérdező kommentje:
De nem értem hogy miért kapja meg, amikor állandóan a közösségiken lóg. Én meg mindig szorgalmas vagyok, és tudja apukám hogy én csak mértékkel használom a számítógépet, tanulás után.
2012. szept. 20. 19:22
 15/15 A kérdező kommentje:
És 20000 körül vannak jók?
2012. szept. 20. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!