A barátnőm most lesz 18 éves de nincs ötletem az ajándékához. Mit tegyek?
Ő alapjába egy bulizós, kedves lány. Imádja Michael Jackson-t de nem találtam neki semmi ilyesféle dolgot :(
Azon gondolkodtam, hogy veszek neki fülbevalót, nyakláncot vagy körömlakkot, de az olyan alap dolog...Valami különlegeset szeretnék neki, de nincs ötletem.
Vegyél gyerekpezsit poén kedvéért. :)
És csinálj neki valami vacsit, meg virág, amit utána meg tud szárítani, így lesz neki emlék is róla :)
Biztos vagyok benne, hogy ő is olyan, aki akár egy darab kavicsnak is örülne, ha te adnád neki!
Nem tudsz valamiről esetleg, amire szüksége lenne?
Vagy ha már szereti Jackot, keress CD-t, vagy pólót, bugyit, akármit! Vagy vegyél virágot, ha romantikusabb lelkek vagytok, és nem tartjátok ódivatúnak. És szerintem is nagyon remek meglepetés lenne egy gyertyafényes vacsora - amennyiben kivitelezhető!
Sok sikert és légy kreatív! :)
engem az akkori barátom a 18. szülinapomon egy 18 szálas rózsacsokorral ébresztett, elvitt a vidámparkba, aztán ebédeltünk egy drága helyen, és este egy hatalmasat szeretkeztünk :)
a mai napig emlékszem arra a napra, pedig már 7 éve volt :D
mindketten kivettünk 1 nap szabit, én a suliból ő a melóból :) mindig is hasonlóan képzeltem el. azóta nálam hagyomány, h a szülinapom szabadnap, és együtt töltöm a párommal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!