Mit tegyek ebben az esetben? Semmi ötletem sincs.
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem vagyunk jó anyagi helyzetben. Augusztusban volt az egyik legjobb barátnőm szülinapja, és akkor volt 2000ft-om, így vettem neki ajándékot. De most lesz a másik barátnőm szülinapja, de semmi pénzem nincs. De ő tudja, meg látta is h a másik barátnőmnek mit vettem. Biztos haragudni fog h neki nem tudok semmit venni. De később, 1-2 hónap múlva lesz már szem pénzem és akkor vennék neki. Ez így gáz lenne? És most megmondanám h ne haragudjon, fog kapni vmi szépet, de most tényleg nincs pénzem. Szerintetek?2011. szept. 5. 17:58
1/6 anonim válasza:
Egyik barátnőmmel se ajándékozgatjuk egymást :) pedig lenne miből.
2/6 anonim válasza:
Egy igaz barátnőnél ez nem is lenne kérdés hogy megértené...
3/6 A kérdező kommentje:
Remélem, mert nem sok olyan barátom van már aki foglalkozna velem.
2011. szept. 5. 18:03
4/6 anonim válasza:
Egy jó barát ez megérti,SŐT már annak is örül ha csak felköszönti a barátnője.
Én a helyedben adnék azért egy szép képeslapot amivel felköszöntöd,és akkor meg említheted neki,hogy később adsz ajándékot,de most nincs rá keret.Ha barátnak tart,ha szeret akkor megérti majd.
5/6 anonim válasza:
Küldj neki képeslapot,vagy email-en képeslapot-az nem kerül pénzbe és írd meg neki,hogy szörnyen sajnálod,de nincs keret ajándékra...Amint lesz lehetőséged meghívod valamire :)
6/6 anonim válasza:
Az őszinte szó sokat érhet egy igazi barátságban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!