Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ebben az esetben?...

Mit tegyek ebben az esetben? Semmi ötletem sincs.

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon nem vagyunk jó anyagi helyzetben. Augusztusban volt az egyik legjobb barátnőm szülinapja, és akkor volt 2000ft-om, így vettem neki ajándékot. De most lesz a másik barátnőm szülinapja, de semmi pénzem nincs. De ő tudja, meg látta is h a másik barátnőmnek mit vettem. Biztos haragudni fog h neki nem tudok semmit venni. De később, 1-2 hónap múlva lesz már szem pénzem és akkor vennék neki. Ez így gáz lenne? És most megmondanám h ne haragudjon, fog kapni vmi szépet, de most tényleg nincs pénzem. Szerintetek?
2011. szept. 5. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyik barátnőmmel se ajándékozgatjuk egymást :) pedig lenne miből.
2011. szept. 5. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Egy igaz barátnőnél ez nem is lenne kérdés hogy megértené...
2011. szept. 5. 18:00
 3/6 A kérdező kommentje:
Remélem, mert nem sok olyan barátom van már aki foglalkozna velem.
2011. szept. 5. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy jó barát ez megérti,SŐT már annak is örül ha csak felköszönti a barátnője.

Én a helyedben adnék azért egy szép képeslapot amivel felköszöntöd,és akkor meg említheted neki,hogy később adsz ajándékot,de most nincs rá keret.Ha barátnak tart,ha szeret akkor megérti majd.

2011. szept. 5. 18:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Küldj neki képeslapot,vagy email-en képeslapot-az nem kerül pénzbe és írd meg neki,hogy szörnyen sajnálod,de nincs keret ajándékra...Amint lesz lehetőséged meghívod valamire :)
2011. szept. 5. 18:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Az őszinte szó sokat érhet egy igazi barátságban!
2011. szept. 5. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!