Mit lehetne adni nagymamámnak 60. születésnapjára? Nincs semmi ötletem.19/L
Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 22:07
1/7 anonim válasza:
sztem vmi olcsó könnyen megoldható dolgot esetleg nyomtass ki vagy hívass elő fényképeket és csinálj neki albumot :)
2/7 anonim válasza:
Esetleg valamit, h mit szeret, mi érdekli? Meg hogy mennyi pénzt áldoznál rá.
A nagyim (igaz, ő már 80 éves) általában olyan dolgokat kap, ami hasznos: kozmetikumokat (értsd: dezodor, testápoló, kézkrém, szőlőzsír), fejhallgató a TV-hez, új csengő (mert a régi elromlott), táska, szandál, papucs, trikó, felsőrész stb. Ez csak néhány példa volt, de biztosan a te mamádnak is van olyan dolga, amit vagy nem vesz meg, mert nem akar rá költeni, vagy amúgy is szüksége van rá.
De persze virágot is csokit is szoktunk vinni.
3/7 anonim válasza:
Nálunk a standard ajándék valami unokás-fényképes ajándék(párna, kép-extra kerettel,bögre, akármi :) ) plusz virág.
4/7 anonim válasza:
háát... anyukám is már 58, de ő pl szegecses táskának, rock koncert jegynek vagy múzeum, kiállítás meghívónak örülne... tehát azért egy 60 éves nő nem feltétlenül nagyis :)
5/7 anonim válasza:
Ok, de lásd be, h nem ez az általános.
6/7 anonim válasza:
Szerintem egy tábla csoki helyett süthetnél is valamit ..vagy csak olyan dolgok adj neki ,hogyha rá néz te juss róla az eszébe :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi de már lassan egy éve nem aktuális :D Bár adhattok ötletet 61. szülinapra is! :D
Amúgy írtam neki egy verset :)
2012. máj. 28. 11:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!