Tudnátok nekem írni hiperszuper érzelgős csöpögős szülinapi köszöntőt?
Figyelt kérdés
Mostoha mamának kellene,nem vagyunk jóban de a látszat miatt sajnos muszáj.2012. aug. 4. 22:19
2/8 anonim válasza:
látszat miatt...
a mama utál, te utálod a mamát, mi a francnak hazudva nyáladzani?
3/8 A kérdező kommentje:
Az édesanyám miatt.A nyanya mindenkit utál,ő édesanyám új férjének az anyja.Anyut is utálja,de fent tartják a látszatot,nem lenne jó úgy élni hogy marják egymást.
2012. aug. 5. 14:35
4/8 anonim válasza:
Akkor se kell nyálas csöpögés. Szépen átadja Anyukád az ajándékot, kedvesen azt mondja, hogy boldog születésnapot Anyuka, aztán ennyi. (Én akit nem bírok, annak nem mondom, hogy Isten éltessen sokáig :D )
5/8 A kérdező kommentje:
Nekem kell képeslapot küldeni mert 200km-re laknak tőlem.Na.
2012. aug. 5. 14:46
6/8 anonim válasza:
szülinapod reggelén ,
fosson nyakon a tehén.
szerintem nagyon bejönne.
7/8 anonim válasza:
Jaaa, értem, miért nem ezzel kezdted, hogy írni kell? :)
Drága Mama, kívánunk nagyon boldog születésnapot, erőben, egészségben, éljen még sok évet, családja örömére.
Fúj, mindjárt lefolyik a gép alá, ez olyan nyálas, ebben a helyzetben. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!