Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik valahol egy tényleg...

Létezik valahol egy tényleg hiperszuper jó nőgyógyász?

Figyelt kérdés
Van egy súlyos problémám már 3 éve egyfolytában, számtalan orvosnál jártam és senki nem bírta megmondani mi bajom, szeretném ha végre valaki elmulasztaná. Ha valaki ismer egy dr. House-hoz hasonló kompetenciával bíró nőgyógyászt bárhol az országban az kérem írja meg az elérhetőségeit.
2012. máj. 19. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Mi a problémád pontosan? Milyen vizsgálatokat végeztek eddig és milyen kezeléseket kaptál?
2012. máj. 19. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:

[link]

Én elégedett vagyok vele, a húgom nála szült 2-szer, ill. ajánlotta a barátnőinek is, ők is elégedettek. Nem tudom, mennyire hiper-szuper, de egy próbát szerintem megér.

2012. máj. 19. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, mi baja? Ha eddig nem tudott segíteni senki, te sem fogsz tudni interneten keresztül.
2012. máj. 19. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Dr.Terebessy Károly - Kecskeméten
2012. máj. 19. 20:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Nyilván nem a problémáját akartam megoldani neten keresztül -.-

Csak mondjuk sokszor előfordul, hogy az ember nem is olyan szakorvoshoz megy, mint akire tartozna a problémája.

Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy évekig felfázásszerű tünetekkel szenvedett vki, nőgyógyász kezelgette, nem ért szart se, mindig visszatért, aztán elment urológiára és láss csodát, kikezelték.

Vagy hormonbajjal a nőgyógyász nem tudott mit kezdeni, endokrinológus meg megoldotta.

2012. máj. 19. 20:27
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Főleg az utolsónak. Szóval urológiára kell mennem...
2012. máj. 20. 09:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát bizony én már hallottam orvosoktól, urológusoktól is, hogy vannak az orvosok,

meg vannak a nőgyógyászok...

2012. máj. 20. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!