Létezik valahol egy tényleg hiperszuper jó nőgyógyász?
Figyelt kérdés
Van egy súlyos problémám már 3 éve egyfolytában, számtalan orvosnál jártam és senki nem bírta megmondani mi bajom, szeretném ha végre valaki elmulasztaná. Ha valaki ismer egy dr. House-hoz hasonló kompetenciával bíró nőgyógyászt bárhol az országban az kérem írja meg az elérhetőségeit.2012. máj. 19. 20:04
1/7 anonim válasza:
Mi a problémád pontosan? Milyen vizsgálatokat végeztek eddig és milyen kezeléseket kaptál?
2/7 anonim válasza:
Én elégedett vagyok vele, a húgom nála szült 2-szer, ill. ajánlotta a barátnőinek is, ők is elégedettek. Nem tudom, mennyire hiper-szuper, de egy próbát szerintem megér.
3/7 anonim válasza:
Nem mindegy, mi baja? Ha eddig nem tudott segíteni senki, te sem fogsz tudni interneten keresztül.
4/7 anonim válasza:
Dr.Terebessy Károly - Kecskeméten
5/7 anonim válasza:
Nyilván nem a problémáját akartam megoldani neten keresztül -.-
Csak mondjuk sokszor előfordul, hogy az ember nem is olyan szakorvoshoz megy, mint akire tartozna a problémája.
Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy évekig felfázásszerű tünetekkel szenvedett vki, nőgyógyász kezelgette, nem ért szart se, mindig visszatért, aztán elment urológiára és láss csodát, kikezelték.
Vagy hormonbajjal a nőgyógyász nem tudott mit kezdeni, endokrinológus meg megoldotta.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Főleg az utolsónak. Szóval urológiára kell mennem...
2012. máj. 20. 09:26
7/7 anonim válasza:
Hát bizony én már hallottam orvosoktól, urológusoktól is, hogy vannak az orvosok,
meg vannak a nőgyógyászok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!