Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a kórházban rendel a...

Ha a kórházban rendel a nőgyógyász, akkor ti mennyi pénzt adtok neki?

Figyelt kérdés
Ma voltam nőgyógyásznál megvizsgált, majd ultrahanggal is megnézett. Megkérdeztem a doktor urat, hogy mennyi pénzt adjak és mondta, hogy ahogy szeretném. A pénztárcámban 10.000 -esen kívül volt egy 5ezres azt oda adtam neki. Nem kapott túl sokat? Vagy ez pont elegendő? :D
2012. máj. 18. 13:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem egészen értem miért is kapott?

Terhes vagy? Egyébként magán dokid?

2012. máj. 18. 13:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincs TAJ kártyád? Ha van akkor miért is adtál? Vérvételnél mennyit szoktál adni?
2012. máj. 18. 15:32
 3/10 anonim ***** válasza:

"Megkérdeztem a doktor urat, hogy mennyi pénzt adjak és mondta, hogy ahogy szeretném. "

A pofátlan mindenit!...

2012. máj. 18. 15:32
 4/10 A kérdező kommentje:
Hát még most voltam először nála, állítólag jó doktor. Van taj kártyám. És egyébként én is úgy tudtam, hogy nem kell fizetni, ha kórházban rendel csak ha a magánrendelőjében ( ami ha minden igaz van neki ), de nem voltam benne biztos így inkább megkérdeztem, minthogy leégjek ott, hogy visszahív és mondja hogy pénz is kéne. Nem vagyok terhes az ultrahanggal megnézte, hogy van-e fertőzésem. Akkor most ezek szerint megjártam. De mindegy mert úgy tervezem, hogy ő lesz a nőgyógyászom, tehát legközelebb ha megyek nem kap az égvilágon semmit. :D
2012. máj. 18. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként az Ultra hanggal nem fertőzést szoktak nézni, keresni....
2012. máj. 18. 16:35
 6/10 anonim ***** válasza:
Te jó isten, ultrahanggal nézni a fertőzést és még pénzt is kért érte? Azt a pofátlan mindenit. Ha csak ennyi volt én sürgősen keresnék egy másikat. Fertőzés estén kenetet vesznek, és rendesen megnéznek...
2012. máj. 18. 16:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Mi az a kenet?
2012. máj. 18. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
Mintavétel. A hüvelybe benyúlnak egy hosszú vékony pálcikával és egy üveglapra rákenik, majd elküldik laborba, ahol megnézik milyen bacik vannak a hüvelybe vagy egyéb nem odavaló dolgok. Ha visszajön az eredmény és negatív akkor jó, ha nem akkor adnak valamilyen kúpot,krémet vagy gyógyszert.
2012. máj. 18. 21:02
 9/10 A kérdező kommentje:
Hát nekem csak megnézte és úgy adott kúpot.'Bár még szűz vagyok, nem lehet, hogy azért nem vett kenetet?
2012. máj. 19. 09:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha szűsz vagy, akkor hogy tudta a hüvelyi ultrahangot betenni? Illetve másként fogalmaznék, miért tette be?. Amúgy meg vékony pálcikácal úgy is tud venni, nagyon óvatosan és nem nyúl fel teljesen, csak a széléből vesz egy kicsit...
2012. máj. 19. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!