Hogyan tegyem emlékezetessé a 16. születésnapomat? Ti mit csináltatok?
Figyelt kérdés
Kérlek írjatok ötleteket!2012. júl. 27. 16:19
1/7 anonim válasza:
Nézd meg a macskám, a családom és a fiúk című filmet :)
2/7 anonim válasza:
Mit csináltam volna? Nem amcsik vagyunk, hogy sweet sixteen-ezzünk. Csak egy évvel idősebb lettem, nem csináltam semmit.
3/7 anonim válasza:
Olyat csinálj, amit máskor nem, vagy nem mindennap :-)
Vidámpark, bobozás, mi van a környéken?
Én egy nagy bulit csaptam, egy nem használt tetőtérben, zengett a környék, így a szomszédoknak is emlékezetes volt :-D
4/7 anonim válasza:
hát a barátnőiddel menny el bulizni :D
5/7 anonim válasza:
ittam alkoholt, mert megengedték a szüleim
de ez jó régen volt :D amikor még nem dicsekedtek 13-14 évesek egymásnak a buszon, hogy ki volt jobban bebszva és ki hányt többet a hétvégén
régi szép, normális világ!
6/7 anonim válasza:
menjél detoxra, kiemelkedő élmény lesz:DD
7/7 anonim válasza:
én éppen angoltanfolyamon ültem.... de ha te megteheted magadnak hogy megvásárold a fél világot meg b*szománynagy bulikat csapjál, akkor tedd azt :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!