Milyen ajándékot illik adni egy 23 éves SZELLEMILEG sérült srácnak?
AZért ehhez tudni kellene, hogy mennyire sérült? Milyen szinten önellátó,mennyire tud önállóan cselekdni,mivel hogyan telnek a napjai.
Lehet hogy szeret olvasni,vagy rajzolni akkor ahhoz is vehetnél neki valamit. Lehet hogy gyűjt valamit. Beszélj róla a pároddal, hogy milyen fokban sérült a testvére, és mit szokott csinálni!
Szerintem a legcélszerűbb megtudni azt hogy mi a hobbija mit szeret csinálni, és azzal kapcsolatban meglepni valamivel. Én barátnőm húga is szellemileg sérült volt de ez mellett okos is volt jól tanult meg minden, csak a társaságban nem találta meg a helyét meg a beszédjével is bajok vannak. Ugyan akkor én megtudtam hogy szeret varrni, hímezni, rajzolni, meg érdekelte őt a történelem.
A barátnőm egy könyvet vett neki valamit a magyar történelemmel kapcsolatban, én meg adtam neki egy könyvet a varrásról meg varrókészletet és a régi ruhákat összeszedve rokonaimtól meg mindenkitől egy zsáknyit vittem neki hogy akkor azokat hasznosítani tudja. Ennek sikere volt már vart is egy nagyon szép divatos felsőt a barátnőmnek hálája jeléül, nekem meg hímezett egy faldíszt amit még be is keretezett. Lényeg hogy kreativ legyen neki ami leköti és ellesz vele.
ha mondjuk van valami kedvenc meséje, vagy filmje , akkor vehetsz neki olyan mintás/feliratú pólót, vagy tárgyat..
vagy olyan játékot, amit szeret és tud vele játszani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!