Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Kis fiam június 8-án lesz 1...

Bubu18 kérdése:

Kis fiam június 8-án lesz 1 éves! Szeretnék neki valami szép ajándékot. Segitcsetek! Van valami ötletetek a szülinapi bulijához díszítés, ételek?

Figyelt kérdés

2012. máj. 6. 16:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
77%

Itt nagy félreértés van!

Azt senki nem írta hogy ne legyen egy 1 éves gyerkőcnek tortája!!!!

Itt azt írták sokan, többek közt én is hogy a hatalmas csinnadrattával megtartott születésnapi partynak rengeteg vendéggel nincs értelme. Mert ő ebből semmit nem fog értékelni és felfogni még.

Családon belül persze miért ne lehetne megtartani de felesleges odacsődíteni még 20-30 embert.

Ráadásul talán a kevesebb embertől nem fog megijedni, nem lesz nyűgös és annyira talán nem burul fel a napirendje hogy ezt a szép napot inkább egy számára felfordult és zavaros napnak nézné.

Mindenkinek jár a szülinapozás és illik is megtartani de túlzásokba esni kár.

Valaki írta itt hogy egyszer van 1. szülinap egy ember életében.. hát nem akarok neki elárulni túl nagy csodát, de pl. 29. szülinap is csak egyszer van egy mebre életében vagy sorolhatnám.

2012. máj. 8. 17:11
 22/25 anonim ***** válasza:
mebre=ember
2012. máj. 8. 17:11
 23/25 A kérdező kommentje:
:D Igen de éppen ez az. Hogy mi alapból sokan vagyunk,születése óta és meg szokta. Anyukája apukája 2 nagy szülője meg 2 nagybácsi.+ a kereszt anyukája. Ezzel a létszámmal szeretnék valamit kedveskedni hogy együtt a család,nem másokat hívni.igy ehhez kértem tanácsot
2012. máj. 9. 11:41
 24/25 anonim válasza:
Én a piknikre szavazok, ott lehet lufi is meg arcfestés is, meg csxúzdázás, és lehet vinni az egész pereputtyot :-)
2012. máj. 9. 19:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Gondolom,nem késő még a válaszom,még 3 hét kb.Sajnos,én nem lehettem ott az unokám 1.születésnapján,mert külföldön élnek,és az idén már a keresztelőjén ott voltam.Ők is úgy,mint ti,sokan vannak alapból,folyamatos a nyüzsgés.De láttam róla utólag képeket és videót,náluk volt buli,kisgyerekes szülők jöttek,az unokám nagyon örült mindenkinek,egyfolytában ugrált és játszott és nevetett,lehetett látni,hogy jól érzi magát,örült az ajándékainak is,meg a lufiknak,mindennek.Szerintem,ha örökmozgó és nem nyűgös fajta a fiad, bátran csináljatok bulit,örök emlék.
2012. máj. 16. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!